Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
brate sve stoji al ovo za potrosnju to bas i nebi reko uzorali smo negde oko 120 kj sa dve "82" i ja na kraju svakog dana smo isli na pumpu +- 2-3l.I sto je interesantno dal sam ja steko utisak al mislim da ovaj moj nesrazmerno vise trosi na laksim radnjama tarnsport prskanjemiroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):T-40 ima na bočnim reduktorima 40ks,to mu je mereno na zamajcu nekih 60ks.82-ka se meri snaga motora na zamajcu i ima 60kw/82ks.82-ka ima isto direktno ubrizgavanje,dok mtz-52 su motori sa predkomorom.t-40 su daleko manji potrošači i imaju automatsku prednju vuču tako da u blatu se stvarno ne stide belarusa, a nisu puno ni lakši od njih
za tvoju informaciju prednja vuca je nonstop ISKLJUCENA kod T 40 , i to je savrsenstvo od konstrukcije bolje rjesenje ne postoji za prednji diferencijalkloki je napisao(la):a zbog automatske prednje vuce koja se nemoze iskljuciti
cesto crkava prednja vuca.
jesil' siguran ?Rastislav je napisao(la):MTZ 50/52 su daleko veci potrosaci od T40 jer imaju motor sa predkomorama.
sasa22 je napisao(la):kakva spojnica izvod iz menjaca direkt sa zuba a u prednjem dif nesto poput 88 dela na biciklu cim bilo koji prednji zastane on ukljuci nema lamela spojnica nista zato i kida kardane
savoris je napisao(la):pa direkt u srcu prednjeg difa imas umjesto klasicnih trkaca dvije (za svaki tocak posebno) DVOSMIJERNE spojke , rade na principu klackalice
znaci predjeni put prednje i zadnje osovine nije isti
prednji tockovi uvijek malo ''zure'' pa kada zadnji proklizu onda se brzine poklope i kandza koja ukljucuje stigne brzinu prednje osovine i potjera je , prejebeno prejednostavno
Hvala !sasa22 je napisao(la):umro mi foto aparat a skener nemam al gledacu nesto da se ogrebem ovih dana pa cu postaviti
tacnokloki je napisao(la):znam savoris ali se nemoze iskljuciti automatsko ukljucivanje
i kardani pucaju
inaca da je resen tehnicki jeste
uvek sam se divio kako su im neke stvari pale u opste na pamet