Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a ima li mozda deklo tj. poklopac gdje bi to trebalo bitiRastislav je napisao(la):Nema izlaz za kardan...neka malo sasa kad nabavi aparat uslika tu prednju vucu pa cu videti.Dobro bi mi dosla ponekad...
uh uh uh ja misliti da je to nemoguca misija na T40Bećarina pusta je napisao(la):Na T-40 se da ugraditi mehaničko (ručno) ukopčavanje prednje vuče. Znam da je na neki traktorima odrađeno.
Moze kljuc 14 i kluc 17 i 12 sr5afova pa kad treba stavljaj i obrnutoBećarina pusta je napisao(la):Čuj u par navrata u Slovenskim oglasnicima sam naišao na traktore T-40 gdje piše mehaničko uključivanje prednjeg pogona. E sad jel to istina il lažu to ti nebi znao kast.
most se nosi na 4 srafa trebao bi ti uz njega samo jos izvod iz menjaca njaj niza tacka na menjacu tu se ispusta ulje iz njega po katrlogu trebalo bi da moze izmedju ta dva modela tri su razlike rednji most,taj izvod iz menjaca i 200o/min na bos pumpiRastislav je napisao(la):A je li moze da se sa nekog starog T40 uzme prednja vuca i ugradi na moj koji je nema?
Rastislav je napisao(la):@savoris
Ima dole neku deklu koja nicemu ne sluzi najverovatnije da je to od prednje vuce samo treba staviti taj deo sa tim zupcanikom,koliko vidim prednja vuca bi dala ugraditi.
@Becarina
Pa ako znas objasni kako su to uradili.
sasa22 je napisao(la):Moze kljuc 14 i kluc 17 i 12 sr5afova pa kad treba stavljaj i obrnuto
upravo sam na to mislio , samo da se njime moze rukovati iz kabineNorth ARMY je napisao(la):zar ne moze ovako nekako http://poljoinfo.com/proizvodaci/mtz-belarus/225/
savoris je napisao(la):ne vidim potrebu za time
Без било каквих проблема може се пребацити предња вуча са оног који има на онај који нема.Rastislav je napisao(la):A je li moze da se sa nekog starog T40 uzme prednja vuca i ugradi na moj koji je nema?
Предња вуча је једно од бољих,ако не и најбоље решење код Т-40 трактора зашто онда измишљати топлу воду.!Bećarina pusta je napisao(la):Na T-40 se da ugraditi mehaničko (ručno) ukopčavanje prednje vuče. Znam da je na neki traktorima odrađeno.