Lovačka tema

Bude i u limenku ali naspem vode do pola da stoji i gadjam samo gornju polovinu a onda klinac kaze daj meni i namerno je pogodi dole.
 
Kupis vazdusnu od prodavca dobijes potvrdu gde je uzeta i imas rok 8 dana da je odneses u MUP i prijavis prijava je bila kao sto kolega Dragan rece oko 800dinara to jednom uradis i kraj taj papir cuvas radi ne daj Boze neke kontrole i to ti je sve.
Sada trenutno te puske na prijavu ne prodaje niko, verovatno i ostalo lovacko oruzje ne moze da se kupi dok sup ne proradi, jer mora u roku od 8 dana da prijavis a nemas gde, zato je obustavljena prodaja tog oruzja.
 
Kako skinuti mehanicki nisan sa zastavinog karabina?Smeta mi jer ne mogu da namontiram optiku.. Gornji deo nisana (onaj koji se preklapa) mi preklapa delimicmo srafove tako da ne mogu da odvijem kompletan nisan
 
Никакав проблем...то брусилица реши за час

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
Прво избијеш нишан на страну на другој слици се види ластн реп,узмеш ослониш на тврђе дрво и неким месингом и чекићем избијеш.На првој слици се онда виде два шрафића који држе носач нишана одврнеш их и скинеш носач.
 
Resen problem sa nišanom, optika namontirana. Cekamo da prodje ova igranka pa da upucamo puškicu
 
Narode kakvo vam je stanje u lovištu u vreme ovog sranja od vanrednog stanja.
Kod nas je sve bilo top do proglašenja, a sad haos. Lovočuvarska stručna služba na nivou društva nije dobila dozvole za obilaske u vreme policijskog časa, a sve su nam njive išpartane kolima i žita i sejano. Srne a ni zeca ni u daljini nema. Ne znam šta reći osim da smo tako lopovski narod da nemam reči...
 
Код нас је било први дан упада из суседног села,а сада је ситуација стабилна без проблема. Ја сам добио дозволу после пар дана и сваки дан сам у атару вршим обиласке чак и околна ЛУ су исто својим ловочуварима обезбедили дозволе и у сталним смо контактима.
 
U prskalicu razmutis neki najjeftiniji omeksivac onako sto mirise da te glava zaboli oprskas suncokret i nesekiraj se nece ga ni srna ni zec.Provereno i radi malko njiva mirise ali sta te briga bitno je da je suncokret sav na njivi.
 
Nazad
Vrh