Lovačka tema

frenky

Član
Učlanjen(a)
23 Dec 2012
Poruka
1.606
Lokacija
Backi Petrovac Vojvodina
Bude i u limenku ali naspem vode do pola da stoji i gadjam samo gornju polovinu a onda klinac kaze daj meni i namerno je pogodi dole.
 
Učlanjen(a)
20 Sep 2011
Poruka
6.567
Lokacija
Novi Kozjak Banat
Kupis vazdusnu od prodavca dobijes potvrdu gde je uzeta i imas rok 8 dana da je odneses u MUP i prijavis prijava je bila kao sto kolega Dragan rece oko 800dinara to jednom uradis i kraj taj papir cuvas radi ne daj Boze neke kontrole i to ti je sve.
Sada trenutno te puske na prijavu ne prodaje niko, verovatno i ostalo lovacko oruzje ne moze da se kupi dok sup ne proradi, jer mora u roku od 8 dana da prijavis a nemas gde, zato je obustavljena prodaja tog oruzja.
 

nesic

Član
Učlanjen(a)
4 Okt 2010
Poruka
506
Lokacija
Novi Becej
Kako skinuti mehanicki nisan sa zastavinog karabina?Smeta mi jer ne mogu da namontiram optiku.. Gornji deo nisana (onaj koji se preklapa) mi preklapa delimicmo srafove tako da ne mogu da odvijem kompletan nisan
 

BobanNB

Član
Učlanjen(a)
21 Dec 2007
Poruka
1.332
Lokacija
Novi Becej
Никакав проблем...то брусилица реши за час

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 

DraleTD

Član
Učlanjen(a)
10 Sep 2017
Poruka
1.179
Lokacija
Vinogradi,Vrbas
Прво избијеш нишан на страну на другој слици се види ластн реп,узмеш ослониш на тврђе дрво и неким месингом и чекићем избијеш.На првој слици се онда виде два шрафића који држе носач нишана одврнеш их и скинеш носач.
 
Vrh