Lovačka tema

Ima da se kupi isti kao metalni samo je od drveta ima i pretinac pod kljucem za municiju
 
Zakon o oružju i municiji ti ne ograničava da li je drveni ili metalni malo je glupo napisan jer piše da je bezbedan da se ne može obiti priručnim alatom a to što može da ga uprti svako i odnese celog pa natenane otvara nikom ništa. Tolerišu i drvene samo je bitno da je municija posebno odvojena od oružja i da se zaključava posebnim ključem od pušaka i pištolja...
 
Sta 1.8mm ?.
Inace drveni orman za oruzje haha,nzm ko je izmislio taj zakon,bolje onda ostaviti oruzje na izvolte.Brze razlupati orman nogama nego otvoriti katanac-bravu kljucem :haha: .
 
Komsiji skoro bili u kontrolu za lovacke puske koje ima. On nije bio kuci nego mu majka bila i ovaj policajac joj trazio puske da pogleda i ona uzme i iznese pred njega.:haha: Ovaj joj kaze da je to klopka i da ona ne sme da uzima oruzje, a ova udari kukanje. Cirkus ljudi moji. U tome stigo i komsa i nekako sredi stvar, ali pod hitno ormar da nabavi i pod kljuc. Onda je se razleteo ceo dan i jedva sklepa od drveta nesto. Tako da moze i od drveta.
 
Ne ona,nego niko u kuci sem njega ne sme da ima mogucnost da pipne oruzje.Za mislim 8k dinara ima metalni ormani novi ,za 2 ili 3 puske,sta ces vise.
 
Orman je da bude sigurno od ukucana,dece itd,kljuc kod tebe ili samo da ti znas gde je...A od lopova,pa bas i nisu nesto zainteresovani,kome to prodati kad je pod "lupom",a retko ko ima nesto u kvalitetu.
Kod nas npr mora metalni orman,ne moze drveni,kredenac ili tako nesto.
Municija odvojena od pusaka i pod kljucem.
 
Ja sam letos uzeo metalni orman za 4 puske od neke firme iz Kragujevca(Unios ili tako nesto) i totalno se razocarao..jedva stane karabin sa optikom.. Jedva sam 3 puske spakovao, sra*e zivo.
 
Trudio sam se vecina materijala je bila u radionici lim je 2,3mm ostalo od stranica za traktor,a trebalo je biti 2,5mm ali jbg lopovi kao i svugde. Mada ja sam prezadovoljan kako je ispao pravili smo ga otac i ja nekih 5 dana ne efektivno nego svako vece po par sati.Posle sam skontao da smo ga mogli i na laksi nacin uraditi ali jbg odlican je zadovoljava sve standarde zakljucavanje u tri tacke i zaseban pretinac za municiju.A kolekcija je onako prosecna od svega po nesto mozda je povecam za jednu kombinaciju ili drilinga,a moguce je i jedan 22hornet ali otom-potom.
 
Kako nisi uzeo onaj orman iz firmi?
Sve gotovo a cena 40_50e
A svaka čast na trudu!

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
 
Onaj htz orman mi nekako slabasan i neozbiljan ali prolazi kod policije hteo sam onu kasu orman dvokrilni da uzmem ali kad je moja gospodja videla kolika je odlepila!
 
Nazad
Vrh