Lovačka tema

Sreća što nije avgust i lov na prepelice :osmeh: tada ko dobije krštenje baš mu je veselo.

Jebeš lov kad odstreliš samo 5 zajčika.Ooooooo lujkaneeeeee jesi tuuuu.:haha::haha:

Еее... не мораш више да се хвалиш, сви смо видели када си убио(
srpskilovac.gif
) зеца на импозантној даљини од 4,5 метра.
krstixf7.gif
punish.gif
То још никоме није пошло за руком код нас, углавном га сви пусте да мало одмакне па тек онда пуцају.
empathy.gif
:haha:

Poslednja izmena:
Еее... не мораш више да се хвалиш, сви смо видели када си убио(
srpskilovac.gif
) зеца на импозантној даљини од 4,5 метра.
krstixf7.gif
punish.gif
То још никоме није пошло за руком код нас, углавном га сви пусте да мало одмакне па тек онда пуцају.
empathy.gif
:haha:

Tako mu zapalo.

Ja ne pustam da se odalji,ako naletim ubijam i na leglo,pucam u glavu ili stomak,a ako i skoci pucam pa sta ostane od njega ostalo je,,,vazan je pogodak:ppozdrav:

U bre druze pa gde je tu draz lova,bas ne ide ubiti zeca na logi,pusti ga malo,tu napravis mleveno meso,vazno je druzenje a ne ta kila mesa:ppozdrav:

E Petre Petre! Ne bi bilo loše da pročitaš malo lovački kodeks kao i lovački priručnik sa osvrtom na to kada se i kako gadja krupna, sitna i pernata divljač.
ubijanje zeca na legalu::lose::

Ja bih bas voleo da vidim tog ko ne bi pucao u zeca,fazana ili sta drugo,a da ga uhvati na leglu,,,,bas bi voleo da vidim da ga prvo sutne da divljac poleti ili potrci pa tek da puca.....

Ja ti kažem šta je po kodeksu i čega bi se trebalo podsetiti.verovao ti ili ne ima takvih lovaca a ti misli kako oćes.mislim u čemu je tu draž onda.pa izadji u dvorište i poubijaj sve kokoške i svinje u kokošinjcu i oboru.nije fora

ne moraš da veruješ ali od početka sezone sam recimo dva zeca imao ispred sebe i pustio ih da odu iako sam mogao da ih pucam najnormalnije pogodak zagarantovan. lovim u brdskom predelu najčešće goničima i pustio sam ih iako na mom terenu i nema baš prilike da se često vidi dosta divljači.e onda pustiš lepo kerove i čekaš, slušaš, uživaš pa ko koga nadmudri ali svi imaju svoju šansu.
šuma je to, čas skoči i čas ga nema.imaš šansu za jedan pucanj retko dva
ponekad ga kerovi vrate gde treba a ponekad ode tri sela dalje

Jbs lov ako cu pucati fazana na zemlji ili zeca u logi kakvo vam je to uzivanje?Ako cu tako da lovim onda necu biti lovac vec mesar!

Пазите ситуацију код једног пријатеља у удружењу. Умро сам од смеха када сам чуо. :haha: :haha::haha: Да дођем себи па да наставим са писањем...

Најавила им долазак делегација неког Покрајинског (нечега) за заштиту... еколошка нека организација/секретаријат. Дочекају их они, а разлог посете је следећи... Како кажу, претходно урврђено да се на делу њиховог ловишта који се назива Јараш (велики пашњаци са слатинастом земљом), површине око 2500 хектара, налази велика популација неке птице (неке врсте чапље), због чега тај део треба издвојити из ловишта и ставити под резерват (као посебно станиште те врсте).
На питање да ли је дотична врста птице угрожена, одговор је био да код нас није, али је у Европи бројност мала.
Да ли је ловци на било који начин угрожавају?! Па не, АЛИ...
Ко би се старао о популацији, обезбеђивао храну, мир на терену, уништавао предаторе? Паааа... вероватно неке волонтерске организације за заштиту птица
smilie_denk_07.gif

Онда им управник са подсмехом посавио питање да ли мисле да ураде сличан модел као у Мокрину са дропљом!? Где се бројност више него преполовила од како они воде рачуна о њеној популацији, а не ловци...
empathy.gif

Ма пуко сам од смеха када сам прочитао. :haha: Како окарактерисати људе који штите неку врсту која није угрожена, поготово не од стране ловаца, а од чега је штите то ни сами не знају. Битно је да се она на папиру заштити и да се паре слију у неки фонд. ::novac::

Nazad
Vrh