Lovačka tema

Kod nas se još uvek lovi fazan dobro smo prošli juče ali u suštini nema fazana

Генерално је свуда тако, суша је учинила своје. А поред суше, забележена је повећана бројност предатора који су исто утицали на бројност фазана.

Данас, лов, у Купинову на ДС. На време смо били на зборном месту, тако да су сви редовно уписани у дозволу и спремни за кретање.
Упутства шта, где и како од господе која су нас водила, па покрет.
p1080667.jpg

Места где смо били распоређени за први погон.
p1080672.jpg

Пауза после првог погона и доручак.
p1080676.jpg

Место где смо чекали за време другог погона.
p1080681.jpg

И на крају улов.
p1080691.jpg

Па назад ка аутомобилима и кући.
p1080695.jpg

Срећни стрелац је овај чича са пследње слике у првом плану. Изашло му 5 комада и полуаутоматом је успео да сложи два назимета и вепра.

Дрегеру :ppozdrav:

Јако тежак и мршав лов.

p1080724.jpg

p1080726.jpg

p1080729.jpg

p1080732-copy.jpg

p1080730.jpg

Искористио сам прилику када смо већ ишли у правцу нашег хранилишта па сам мало изнео кукуруза, сунцокрета и тритикала. Надам се да ће им тај микс кол'ко тол'ко значити.

p1080727.jpg

П.С. Ловили смо на страни где смо ловили и зеца, и дигли смо опет море зечева. Као да није ни ловљено. Ја стварно не знам где су ти зечеви били током лета јер једва да сам тада и успевао да видим којег.

Neznaš da tražiš na pravom mestu.:haha::haha:

Добио си домаћи задатак, када одстрелиш зеца на даљини као и ја, онда имаш право гласа. ::000::

Neleoo1 lepe slike ali mozes li mi pojasniti kako ih postavljas.

Хвала Бељац, ево овде линк и објашњено је све до детаља. http://www.youtube.com/watch?v=PMOH1ePSMqk&feature=plcp

Poslednja izmena:
Питао, не питао, домаћи си добио. ::000::

Омишљам се да пређем на ову пасмину. Видим да су врхунски апортери. :haha:

А чича ми је добар, прелама као колац а не пушку да држи у рукама.

Poslednja izmena:
Ми смо данас ишли да мало претражимо трња. Нас тројица смо чекали, а друга тројица водили псе и птретраживали трња. Како би које трње претражили, тако би се померали на следеће.
У првом трњу мени побегне шакал, само да окинем он замаче у трње. Да су се она тројица са керовима лепо распоредили не би имао где и морао би изаћи.
У следећем трњаку ништа.
У трећем колега омаши једног лиса.
И на крају један дугачки канал. На пола канала другар одстрели једног младог лиса, а ја на крају тог канала омашим једног доброг.
dash2.gif

imag1369.jpg

Све у свему, леп ловни дан, само штета што нисмо имали више времена и ако смо прешли 70% нашег атара.

Nazad
Vrh