nikola ilic
Član
Kao Liege,valjda dobro ispisano,po Vuku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eeee..pa ja imam IZ 12 cal 16 bok..
Druze nevolim Zastavu da vidim ocima,pucaju igle samo tako.
tako samo ja ubijam a ne ti jarebice
- - - - - - - - - -
zato su ruske mamara ja imam iz 27
Jes da nije tema al moram nesto da dodamljudi,drugari,lovci pun mi q..c vise povijanja glave pred kojekakvim "zelenim" pede*** i kvazi zastitarima koji greju guzice u ovim zimskim danima,MI SMO LOVCI
MI DIVLJAC LOVIMO,ODSTRELJUJEMO (UBIJAMO) ne stidim se da kazem na ovaj "lepsi" nacin,NJOJ(divljaci) je i ovako svejedno
stalno se pred nekim sklanjamo,popusti zbog ovih,nemoj zbog onih...pa ja nekacim ni 10% slika,
ne zbog vas koji komentarisete
vec zbog ovih drugih sto ce sad procitati ovo,pogledajte u svakoj temi koliko ima pregleda a koliko komentara??? Pa sta ako je krvava slika? Jel neko nekad UBIO neku zivotinju a da nije bilo KRVI? U Bg.ce preskociti preko coveka koji lezi na betonu(umire)a da li ce mu pomoci? Druze izuzetno te cenim al nemoj zbog zelenih koji nam stoje nad glavom(umesto obrnuto)da odlazimo u drugu krajnost!P.S.Pogledajte evropske lovacke forume,kolko tu ima krvi,koliko UBIJENE divljaci...cije su ruke krvavije DOKLE BRACO???![]()
Pravi lovci, mnogo više daju i ulažu u lovišta, nego što iz njih uzimaju.