Lovačka tema

Ми јуче нисмо честито ни видели петла. Ја га видео на просеци, онако на блеф.

Војвођанин, слажем се са тобом, али не би било лоше прочитати шта је написао један мој пријатељ. И са њим се у потпуности слажем.
Jes da nije tema al moram nesto da dodam
spiteful.gif
ljudi,drugari,lovci pun mi q..c vise povijanja glave pred kojekakvim "zelenim" pede*** i kvazi zastitarima koji greju guzice u ovim zimskim danima,MI SMO LOVCI
superstition.gif
MI DIVLJAC LOVIMO,ODSTRELJUJEMO (UBIJAMO) ne stidim se da kazem na ovaj "lepsi" nacin,NJOJ(divljaci) je i ovako svejedno
tomato.gif
stalno se pred nekim sklanjamo,popusti zbog ovih,nemoj zbog onih...pa ja nekacim ni 10% slika,
rtfm.gif
ne zbog vas koji komentarisete
hi.gif
vec zbog ovih drugih sto ce sad procitati ovo,pogledajte u svakoj temi koliko ima pregleda a koliko komentara??? Pa sta ako je krvava slika? Jel neko nekad UBIO neku zivotinju a da nije bilo KRVI? U Bg.ce preskociti preko coveka koji lezi na betonu(umire)a da li ce mu pomoci? Druze izuzetno te cenim al nemoj zbog zelenih koji nam stoje nad glavom(umesto obrnuto)da odlazimo u drugu krajnost!P.S.Pogledajte evropske lovacke forume,kolko tu ima krvi,koliko UBIJENE divljaci...cije su ruke krvavije DOKLE BRACO???

Grub mi je izraz ubio,kada se upotrebljava u lovačkoj terminologiji.
Lovci su ti koji naseljavaju lovišta,podižu remize,vrše prebrojavanje i prihranjivanje divljači i na kraju vrše odstrel (selektivni).Pravi lovci, mnogo više daju i ulažu u lovišta, nego što iz njih uzimaju.
A što se tiče zaštitara....dok lovci grade hranilišta i zimi prehranjuju gladnu divljač , probijaju staze kroz sneg da ta ista divljač može da se kreće, a leti vuku vodu u pojilišta da divljač preživi, oni samo "lelemudaju" iz kancelarija i vuku lovu iz nekih fondova.GAMAD.

Pravi lovci, mnogo više daju i ulažu u lovišta, nego što iz njih uzimaju.

:ppozdrav:

Наравно и са осталим што си написао се слажем у потпуности. Већ сам рекао да су били и јавно позивани на неке акције по форумима, за које знамо да их прате, и нсу се ни једном одазвали.

Фала колеге. Како сте ви прошли у лову?

Јуче...

p1080625.jpg

Данас...

Леп дан за лов зеца. Било га је довољно, само требало би бити више младих. Изгледа да је суша узела свој данак.

p1080632.jpg

p1080633.jpg

p1080637.jpg

и треће полу време...

p1080645.jpg

p1080658.jpg

Poslednja izmena:
Kod nas se danas lovio zec nas 35 jedva se namirili a imali smo najbolji teren tu je godinama zeca bilo u izobilju ali sada se pokazalo nestrucno gazdovanje,prenamnozenost predatora i susa!

Nazad
Vrh