none 73
Član
jeste malo je krupnija povukla dosta na oca (muskobanjasta)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Petar 90 je napisao(la):Lepo lepo,Samo mi se puska malo cini kao neadekvatna,ali mozda je covek imao kuglu ili pp,pa ja gresim
moguce da ja onda nisam lepo video sliku...u pravu si,,,,izvinjavam sebosanac_iz_bosne je napisao(la):Petar 90 je napisao(la):Lepo lepo,Samo mi se puska malo cini kao neadekvatna,ali mozda je covek imao kuglu ili pp,pa ja gresim
Mislim da je puška sa 3 cijevi,
donja je olučena.
miroslav k je napisao(la):ajde da se i ja malo pohvalim. ovo je moj rodjak u Slovačkoj
![]()
Ma sta te briga,ti nisi lovio,nego setao psa....none 73 je napisao(la):lepo vreme za setnju ja bio po polju i isterh sila fazana lovci nevidese toliko za sezonu a mozda sam bio u rezervatu![]()
![]()
![]()
![]()
lov na divlje patke traje do 1.februaranone 73 je napisao(la):vama jagodincima ne prestaje lovna sezona palma vam dozvolio da lovite preko cele godine![]()
![]()
none 73 je napisao(la):kolko sam ja upoznat patke lete a ne trce pooranju a sto se tice mediternskog drveta kod mene tesko uspeva zezaga zima