Lovačka tema

Koliko je stara?

Ja dobijam u prolece engleskog setera i bretonca...
Za sada imam samo sar peja,on nije bas lovacki ali ja ga izvodim u polje i ima solidan nos,danas isterao neke fazane

Pa da si je ranije izvodio mozda bi naucila da markira,ne znam kad si krenuo da je izvodis u polje...
Ali bitno je da radi,kad ona istera divljac niko ne gleda jel stala na marku

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lFvWjiTw_Gw&feature=related[/youtube]

Nažalost-još jedna tragedija

NESREĆA U VIKENDICI
Trojica muškaraca ugušili se plinom u Zeničko-dobojskom kantonu
Dva su lovca, uredno izdatih dozvola, jučer u poslijepodnevnim satima uz pratnju nadzornika lovišta Husića, otišla u lov. Kako se nisu javljali na telefonske pozive tijekom jučerašnjeg dana, radnik ŠPD-a ih je jutros mrtve pronašao u njihovoj vikendici.

U jednoj od vikendica u lovištu iznad sela Kamenica, u općini Zavidovići, jutros su pronađena su tijela trojice muškaraca.

Beogradski liječnik?

S njima je, prema izjavama iz ŠGD, trebao biti i jedan gost iz Beograda, inače liječnik, ali je on dan ranije otkazao dolazak zbog loših prometnih uvjeta i magle. - Nisu se javljali na telefonske pozive, jer je to područje i teško dostupno za mobitel, a ujutro pronašao ih je lovočuvar. Lovci su zbog hladne noći najvjerojatnije u objektu male lovačke čeke, veličine do tri kvadratna metra, uključili plinsku grijalicu koja je zatečena, tako da su se najvjerojatnije ugušili plinom ili podlegli zbog nedostatka zraka u objektu lovačke kuće

Aldina Ahmić, glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, rekla je da je policija dojavu dobila u 9 sati i 30 minuta, te su na teren izašli policajci zajedno s tužiteljem kako bi obavili očevid.

U nesreći su poginuli Hasan Sarajlić, vlasnik tvrtke Kopex Sarajlić, Džemal Buldić iz Srebrenika, te Zajko Husić iz Zavidovića. Kako piše Sarajevo-x, Sarajlić i Buldić su bili prijatelji, a treća žrtva je bio zavidovićki lovac.

Samira Smailbegović, glasnogovornica Šumsko-privrednog društva spomenutog kantona potvrdila je da su dva lovca, uredno izdatih dozvola, jučer u poslijepodnevnim satima uz pratnju nadzornika lovišta Husića, otišla u lov. Kako se nisu javljali na telefonske pozive tijekom jučerašnjeg dana, radnik ŠPD-a ih je jutros mrtve pronašao u vikendici.

Muškarci su najvjerojatnije umrli zbog gušenja plinom, na što je ukazala plinska grijalica pronađena kraj njihovih tijela

Lovačka čeka u kojoj se desila tragedija
najbogatiji-bosanac-cekao-lovacki-trofej-se-plinom-ugusio-slika-291032

none 73 je napisao(la):
lepo vreme za setnju ja bio po polju i isterh sila fazana lovci nevidese toliko za sezonu a mozda sam bio u rezervatu :haha: :haha: :haha: :haha:
Ma sta te briga,ti nisi lovio,nego setao psa....
Ma i oni se iskolovcali pa se dobro kriju u sezoni lova,a sad kad je prosla oni izlaze da nam pokazu da su nas nadmudrili :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Nazad
Vrh