Znam da teca ima neku stariju sa optikom ja je uzmem za vikend i spucam 2kutije,samo mi glupo da se grebem hocu svoju,a brat i ja smo sigurno ispucali 10kutija i nista joj,a ko zna koliko je pre nas pucala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja danas iso na sotke,video liju al bila daleko,a navatao sam i neke krivolivce,isli na srnu,da vidis bezaniju kad me ugledali u poljeMILOŠ D.T je napisao(la):Ja bio sinoć na čekanju lisice,nije bilo ni L od lisice.Smrzo se ko pi..a
Optiku kupujes posebno,ja imam niklovanu,sam sam pravio oprugu i djon,ubija macku na 15m,ali mi jaka opruga brzo unisti okidacmpa je moram stalno remontovatiNorth ARMY je napisao(la):Znam da teca ima neku stariju sa optikom ja je uzmem za vikend i spucam 2kutije,samo mi glupo da se grebem hocu svoju,a brat i ja smo sigurno ispucali 10kutija i nista joj,a ko zna koliko je pre nas pucala.
Odprilike tako,to je cena bez optike...za optiku moras da izdvojis jos 5000-6000...North ARMY je napisao(la):E a ja se ne razumem bas u opruge,znaci dok ne skupim cistih 100e nista od kupovine ili da mi iskrsne dobra polovna.![]()
uvek na oprezu,na rikoset se uvek izrazito pazinikola ilic je napisao(la):Petar 90
nemoj se zezeti sa tom malokalibarkom,da nedobije neki rikošet![]()
Mali medved je napisao(la):Lovci imam jedno pitanje:
Ima jedan kurs za puškara cena mu je tu oko 200 evra...
Vredi li to završiti?
Kakva su vaša iskustva?
Nema slika,nemam aparat,pokvario se davnoMILOŠ D.T je napisao(la):Di su slike.![]()