Lovačka tema

Znam da teca ima neku stariju sa optikom ja je uzmem za vikend i spucam 2kutije,samo mi glupo da se grebem hocu svoju,a brat i ja smo sigurno ispucali 10kutija i nista joj,a ko zna koliko je pre nas pucala.

MILOŠ D.T je napisao(la):
Ja bio sinoć na čekanju lisice,nije bilo ni L od lisice.Smrzo se ko pi..a
Ja danas iso na sotke,video liju al bila daleko,a navatao sam i neke krivolivce,isli na srnu,da vidis bezaniju kad me ugledali u polje :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Kada bi kupovao karabin to bi bio jedan od ova dva.
b9g6df.jpg
5ebc3m.jpg

:D :D

North ARMY je napisao(la):
Znam da teca ima neku stariju sa optikom ja je uzmem za vikend i spucam 2kutije,samo mi glupo da se grebem hocu svoju,a brat i ja smo sigurno ispucali 10kutija i nista joj,a ko zna koliko je pre nas pucala.
Optiku kupujes posebno,ja imam niklovanu,sam sam pravio oprugu i djon,ubija macku na 15m,ali mi jaka opruga brzo unisti okidacmpa je moram stalno remontovati
Post je spojen: [time]1295813555[/time]

A cena druze :sta: :sta: :sta: :sta:

North ARMY je napisao(la):
E a ja se ne razumem bas u opruge,znaci dok ne skupim cistih 100e nista od kupovine ili da mi iskrsne dobra polovna. :D
Odprilike tako,to je cena bez optike...za optiku moras da izdvojis jos 5000-6000...

Petar 90
nemoj se zezeti sa tom malokalibarkom,da nedobije neki rikošet :zli:

MILOŠ D.T
ja bi sa tim karabinom ubijao iza ćoška :haha:

Mali medved je napisao(la):
Lovci imam jedno pitanje:

Ima jedan kurs za puškara cena mu je tu oko 200 evra...
Vredi li to završiti?
Kakva su vaša iskustva?

Ako ti taj papir sa tog kursa može poslužiti da otvoriš radnju za popravku i prepravku oružja i naučiš na tom kursu nešto više, onda će ti se to isplatiti, jer danas nedostaju ljudi koji se bave tom delatnošću.Oni koji su se bavili nemaju naslednike.A tih 200 i nije neki novac ako ozbiljno priđeš tom poslu.Trebaće ti još jedan kurs u obuci u rukovanju eksplozivnim materijama i posle ispunjavanja nekih tehničkih uslova za prostoriju u kojoj bi se bavio tom delatnošću možeš da kreneš u biznis.

U potpunosti se slazem sa valjevcem i dajem turu :ppozdrav:

Ako ces od tog kursa imati neku novcanu korist onda samo napred :cool: :cool:

Jedna lisica i dve krkice (one male patke)
Post je spojen: [time]1295976735[/time]

Nazad
Vrh