worm
Član
Kod nas je npr zabranjeno svakom ispod 18. godina da ide i učestvuje u lovu od kad se izdešavalo sve ovo poslednjih par godina i pooštrio zakon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Што немају шта да траже у лову? Ја сам у лов кренуо са 6 година и наравно ја свог сина водим у лов и учим га основним стварима и вештини лова која не може да се научи за недељу дана. Мислим да је велика грешка издвајати децу из самог чина лова. То што код нас има кркана који и даље пуцају на шушањ и да сем дивљачи не виде више ништа иза то је наша грешка и наш проблем што таквима дозвољавамо да буду ловци. Ја би променио закон и свако ко би да буде ловац ишао најмање годину дана у школу, а не оду на полагање дају паре седну тамо пола сата као попуне неки тест и положио си. Е то је срж проблема нашег ловства, а не деца у лову.Naucice sve.Deca nemaju sta u lovu da traze sto se mene tice
Potpuno se slazem kolega. Na zalost tako se polaze lovacki ispit,a tako isto se polaze i za rukovanje oruzijem. A o kodeksu i lovackoj etici da ne pricam,samom ponasanju u lovu. Kad vidim kako nose oruzije kao kauboji najezim se i odma se okrenem na drugu stranu. Od malena se uci,a ne postane lovac sa 30-40god i oni sve znaju. Imam dosta takvih kolega pa sam video sta i kako... I sto je najveci problem sto su danas svi mesojediШто немају шта да траже у лову? Ја сам у лов кренуо са 6 година и наравно ја свог сина водим у лов и учим га основним стварима и вештини лова која не може да се научи за недељу дана. Мислим да је велика грешка издвајати децу из самог чина лова. То што код нас има кркана који и даље пуцају на шушањ и да сем дивљачи не виде више ништа иза то је наша грешка и наш проблем што таквима дозвољавамо да буду ловци. Ја би променио закон и свако ко би да буде ловац ишао најмање годину дана у школу, а не оду на полагање дају паре седну тамо пола сата као попуне неки тест и положио си. Е то је срж проблема нашег ловства, а не деца у лову.
Gde ode tako daleko , prekrajanje granica je omiljeni sport baš ovde na Balkanu , a što se tiče Srbije još nije gotovo . . ..................
Какве географије кад амери и руси сцаки дан прекрајају границе.........
Imaš vrlo pogrešnu sliku. Jesi li vegan?Onaj ko ubija iz zadovoljstva za mene nije normalan i niko me ne može ubediti da nije tako. Druženje, šetnja su samo pokrivalice za sadizam i sociopatsko ponašanje. Na stranu što su lovci/ ribolovci najveće krivolovci, ne baš svi da se neko ne uvredi.
Да ли купујеш прасе, пиле, јагње, јаре за славу, Божић, рођендане уређено или имаш своје па закољеш? Видиш за мене је то садизма и социопатско понашање. Заклати било коју животињу за мене је нешто најодвратније. Ја лов волим јер је он у мојој породици традиција, наравно све своје знање и умеће преносим на свог сина, а исто тако га учим да мора да поштује дивљач коју улови. Месо од дивљачи волимо да једемо, нисам од оних ловаца који се диче колико су чега уловили. Мени је по сезони довољно да одстрелим пар фазана, једног до два зеца, коју препелицу или голуба гривнаша. И све то није под морање или, обавезу као што неки ловци сматрају ја сам платио 10 фазана и два зеца и ја то морам да уловим. Код мене тога нема, ако уловим ја сам задовољан и ако не уловим опет сам задовољан, изашао сам у лов прошетао природом и испунио свој дан. Провео пар сати са сином шетајући ловиштем и уче ћи га да се снађе у свакој ситуацији.Onaj ko ubija iz zadovoljstva za mene nije normalan i niko me ne može ubediti da nije tako. Druženje, šetnja su samo pokrivalice za sadizam i sociopatsko ponašanje. Na stranu što su lovci/ ribolovci najveće krivolovci, ne baš svi da se neko ne uvredi.
A ubiti puskom je okДа ли купујеш прасе, пиле, јагње, јаре за славу, Божић, рођендане уређено или имаш своје па закољеш? Видиш за мене је то садизма и социопатско понашање. Заклати било коју животињу за мене је нешто најодвратније. Ја лов волим јер је он у мојој породици традиција, наравно све своје знање и умеће преносим на свог сина, а исто тако га учим да мора да поштује дивљач коју улови. Месо од дивљачи волимо да једемо, нисам од оних ловаца који се диче колико су чега уловили. Мени је по сезони довољно да одстрелим пар фазана, једног до два зеца, коју препелицу или голуба гривнаша. И све то није под морање или, обавезу као што неки ловци сматрају ја сам платио 10 фазана и два зеца и ја то морам да уловим. Код мене тога нема, ако уловим ја сам задовољан и ако не уловим опет сам задовољан, изашао сам у лов прошетао природом и испунио свој дан. Провео пар сати са сином шетајући ловиштем и уче ћи га да се снађе у свакој ситуацији.