Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je uvek takoСада сам се чуо са колегом из Лединаца каже једино погон и то ако знаш погониче који воде псе па да им се пришлепаш у погону. Онда има шансе за одстрел овако је чиста лутрија где ће и на кога дивљач ударити.
Koga poznajes iz Ledinaca?Bio sam u lovu tamo pre mesec danaСада сам се чуо са колегом из Лединаца каже једино погон и то ако знаш погониче који воде псе па да им се пришлепаш у погону. Онда има шансе за одстрел овако је чиста лутрија где ће и на кога дивљач ударити.
Па и ловишта су у државном власништву, а ЛУ су само корисници истих. Тако исто може и приватно предузеће да буде корисник ловишта.Dali preduzece koje je u privatnom vlasnistvu moze imati svoje loviste.U pitanju su vodene povrsine.pritom da je zemljiste u drzavnom vlasnistvu a preduzece ga koristi u zakupu
Imao sam crosfire koja je dobra,daimondback je boljaKakve su Vortex optike?
Konkretno Diamondback?
Sad me žena zove. Kaže napolju se nešto jezivo čuje.Добра оптика вреди сваку пару.