Lovačka tema

To nije pard, cistokrvni knock off kinez, po netu.

Терени су лепи још ако имаш кондиције милина, мало по шумама, горама и пропланцима. Сад за улов како коме се заломи. Могу проверити код другара он је из Лединаца па вероватно има неке информације вреди ли ићи или заобићи.

Сада сам се чуо са колегом из Лединаца каже једино погон и то ако знаш погониче који воде псе па да им се пришлепаш у погону. Онда има шансе за одстрел овако је чиста лутрија где ће и на кога дивљач ударити.

Сада сам се чуо са колегом из Лединаца каже једино погон и то ако знаш погониче који воде псе па да им се пришлепаш у погону. Онда има шансе за одстрел овако је чиста лутрија где ће и на кога дивљач ударити.
To je uvek tako🙂

Koga poznajes iz Ledinaca?Bio sam u lovu tamo pre mesec dana

Dali preduzece koje je u privatnom vlasnistvu moze imati svoje loviste.U pitanju su vodene povrsine.pritom da je zemljiste u drzavnom vlasnistvu a preduzece ga koristi u zakupu

Вероватно неко акумулационо језеро или рибњак или обоје. То је шпанска серија ко има надлежност.

Dali preduzece koje je u privatnom vlasnistvu moze imati svoje loviste.U pitanju su vodene povrsine.pritom da je zemljiste u drzavnom vlasnistvu a preduzece ga koristi u zakupu
Па и ловишта су у државном власништву, а ЛУ су само корисници истих. Тако исто може и приватно предузеће да буде корисник ловишта.

Nazad
Vrh