Lovačka tema

A ubiti puskom je ok

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Мање болно од ножа где се по пет минута свиње грчи у умире у ропцу. Ја тачно знам где треба да пласирам метак да би смрт била тренутна и дивљач пала на месту. Ако не верујеш могу то да ти демонстрирам кад год хоћеш. 😁

Да ли купујеш прасе, пиле, јагње, јаре за славу, Божић, рођендане уређено или имаш своје па закољеш? Видиш за мене је то садизма и социопатско понашање. Заклати било коју животињу за мене је нешто најодвратније. Ја лов волим јер је он у мојој породици традиција, наравно све своје знање и умеће преносим на свог сина, а исто тако га учим да мора да поштује дивљач коју улови. Месо од дивљачи волимо да једемо, нисам од оних ловаца који се диче колико су чега уловили. Мени је по сезони довољно да одстрелим пар фазана, једног до два зеца, коју препелицу или голуба гривнаша. И све то није под морање или, обавезу као што неки ловци сматрају ја сам платио 10 фазана и два зеца и ја то морам да уловим. Код мене тога нема, ако уловим ја сам задовољан и ако не уловим опет сам задовољан, изашао сам у лов прошетао природом и испунио свој дан. Провео пар сати са сином шетајући ловиштем и уче ћи га да се снађе у свакој ситуацији.
Rođo, one su domaće životinje i to im je svrha a ubiti prepelicu od 200 grama je bolest.

Мање болно од ножа где се по пет минута свиње грчи у умире у ропцу. Ја тачно знам где треба да пласирам метак да би смрт била тренутна и дивљач пала на месту. Ако не верујеш могу то да ти демонстрирам кад год хоћеш. 😁
Za mene ni mesar nije normalan,tako da se tu slažemo. Ostaju još policajci i to je to.

Ružooo !!!!
Šta se dereš bre, u ovo doba noći !!!
Zovem svoju ženu, brate....
Ružoooo !!!!
Ne deri se bre, pošten svet pokušava da spava...
A koja Ruža?
Pa moja žena, ne znaš Ružu, e sad ću da te upoznam...
Ružooo !!!
Ma ne viči bre, ne znam tu tvoju Ružu i neću da znam....
Šteta, a mnogo fina žena....
Što ?
Pa , prvog muža ubila sekirom, a imala je pušku... 😃
A što ga nije onda puškom ?
Nije htela da budi decu, stvarno mnogo fina i dobra žena....😂
Ružooo !!!!

Poslednja izmena:
Rođo, one su domaće životinje i to im je svrha a ubiti prepelicu od 200 grama je bolest.
Што болест не разумем да ли си икада јео месо препелице? Нема лепше супе од препелице. По квалитету меса иде препелица, афричка грлица, јаребица, голуб гривна, фазанка па дивља патка. Као што ти волиш јести пилетину или прасетину тако ја волим месо од дивљачи. Бар знам да није кљукано концентратима и разним лековима. Не једем ја месо дивљачи по цео дан јер нема услова сезоне лова су кратке и постоје квоте за одстрел. Тако да нема могућности неког прекомерног излова дивљачи.

Иначе најбољи снајперисти су из редова ловаца. Једини који знају да се сједине са природом, познају терен и мимикрију терена, смирени и сталожени док чекају.

Иначе најбољи снајперисти су из редова ловаца. Једини који знају да се сједине са природом, познају терен и мимикрију терена, смирени и сталожени док чекају.
I inače kad god dođe do nečeg ,,tvrdog" u životu ,tj.kad se iskoči iz uljuškanog koloseka urbanog života po pravilu se obraća za pomoć lovcima .

Ako cemo se lagat, umjece snajpera je nauka i jos vise muda, lov je obican krkanluk , vecina lovaca na divlje prase ne bi smela da puca sa zemlje :haha:

Наука је балистика, обавезна је за снајперисте. Е сад дали већина има муда да повуче обарач не би проверавао. Да добар део ловаца има знања и способности и уз малу обуку брзо би постали професионалци.

Nazad
Vrh