Lovačka tema

Polako sa radnjama,prvo mora da nauči osnove i da se navikne na tebe.Tamo negde od 6-og meseca može u polje.

Ima i onih koji će da ti kažu da ide odmah u polje, ali neće da ti kažu da nakon svakog izlaska traže pasa po viber i fb grupama :D

Па тек после 6 месеци сада само социјализација, дођи, место и тако те неке основне ствари. После 6 месеци почети са тренингом али не претеривати.

Где си је узео, оцу, пре неки дан угинуо мужјак врхунски ловни кер био. Сада је у потрази за новим бретонцем.
Imam ja muzijaka ili zenku stari 4meseca,ako nekog interesuje. Oranz beli,primili 3 vakcine,papiri ce biti uradjeni,ne boje se pucnja.

А можда нечије домаће? Једне године код нас у цигланској јамурачи најезда дивљих патака. Неких 300-400м од кућа, данима смо ми ту ловили патке, а оне лепе крупне ма милина. Док један дан нас људи не нападоше како смо, им побили домаће патке. Неколико кућа близу те јамураче били запатили дивље патке да их имају по авлији, а оне кад су почеле да лете долазиле у јамурачу на воду да се купају. Јбг ми наишли и видели дивље патке још се сви чудили колико их је било тако близу кућа. 🤣 А, најгоре од свега један од тих што су запатили те дивље патке и мој ујак. 😁

Тога има и код нас у селу али буквално у селу. Можеш их ухватити рукама, већ неколико легала се излегло и већ су питоме. У бачкој тополи, пре него што је изграђен фудбалски стадион прелазиле пут и туда се мотале код парка. Нисам их скоро видео тамо.

Ми смо почели у недељу и ништа спектакуларно, многи нису имали ловину. Велика вегетација мокра што је проузроковало слабо кретање дивљачи.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh