nesic
Član
Da nije nesto zapusilo cev?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Нешто је запушило цев, можда блато, или чеп од предходног метка ако је већ пуцао. Може да се деси и ако је цев јако науљена јутрос је било хладно уље се згуснуло и створило чеп при опаљењу. Пре лова је обавезно сувом крпом провући кроз цев ако је пушка очишћена и науљена. Карабин посебно јер уље у цеви увек са првим метком доводи до промашаја.Danas komsija pucao na lisicu sa obicnom sesticom 4mm.......evo rezultata:
![]()
Замени се та доња цев и терај даље. Некада се тако радило, мој ујак је сам пунио муницију и заборавио да сипа барут. Следећи, метак када је опалио цев се на средини надувала као гушчије јаје добила брух. Однели је код пушкара и он заменио само ту цев.Imam jedno mozda glupo pitanje jbg nisam lovac i neki preveliki poznavalac oruzja,jel ovo moguće nekako popraviti,zameniti cev ili sta vec ili to više nije puska nego staro gvožđe?
Nemozete ni predatore?Mi imamo jos dve nedelje obustavu..![]()
Kod mene ih ima baš dosta i jednih i drugih imenovanih...Inace u Golubincima je retkost videti i lisicu a kamoli sakala