nesic
Član
Da nije nesto zapusilo cev?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Нешто је запушило цев, можда блато, или чеп од предходног метка ако је већ пуцао. Може да се деси и ако је цев јако науљена јутрос је било хладно уље се згуснуло и створило чеп при опаљењу. Пре лова је обавезно сувом крпом провући кроз цев ако је пушка очишћена и науљена. Карабин посебно јер уље у цеви увек са првим метком доводи до промашаја.Danas komsija pucao na lisicu sa obicnom sesticom 4mm.......evo rezultata:
Замени се та доња цев и терај даље. Некада се тако радило, мој ујак је сам пунио муницију и заборавио да сипа барут. Следећи, метак када је опалио цев се на средини надувала као гушчије јаје добила брух. Однели је код пушкара и он заменио само ту цев.Imam jedno mozda glupo pitanje jbg nisam lovac i neki preveliki poznavalac oruzja,jel ovo moguće nekako popraviti,zameniti cev ili sta vec ili to više nije puska nego staro gvožđe?
Nemozete ni predatore?Mi imamo jos dve nedelje obustavu..
Kod mene ih ima baš dosta i jednih i drugih imenovanih...Inace u Golubincima je retkost videti i lisicu a kamoli sakala