Lovačka tema

Ситно размишљање лица задње категорије у овој земљи и ускоро без права на оружје по ономе како нам је власт и широке масе одлучили.

Једноставна логика. Има преко 70 000 ловаца. Хоће да оставе само 40 000 цеви. Свих категорија! Све укупно! Колико ће од тога да буде ловаца? И ко ће они бити? Са ловом је готово као и са многим другим активностима. Продавнице оружја, опреме, агенције за лов, мале фирме за производњу одеће, опреме... да не помињемо од чега ће се финансирати ЛУ. И онај који промакне да му не одузму, нестанком ЛУ, престаје разлог за поседовање ловачког оружја.
То је крај!
Питање је, да ли ће ловачки пси бити следећи, или него други.
Наравно, ЛСС, ЛСВ и остали драмосери, нема потребе да се узбуђују. Њих ни атомска не би погодила а камо ли нестанак ловаца

Ускоро бивши ловац,
чији пас неће имати
прилике да постане
ловачки.​

To samo moze u ovoj glupoj drzavi,znao sam da ce se ovako nesto desiti....ali bez oruzja nece biti moja kuca,bole me kur... za ovaj usr... zakon ove usr...korumpirane vlasti,nabavicu ga na crno ako treba,nek mi dodju kuci i nek traze,naci nece.
Ovako bude i kad neki mamin i tatin nadrogirani i mortus pijan sin se zakuca sa autom sa 200u gradu ili ubiju nekoga i onda menjaju zakon citav pa obicna sirotinja ispasta.Samo da ima cime da se hvale na jeb...tv kako su oni nesto uradili,promenili zakon itd ...jeb... idioti.Taj otac tog deteta je trebao ici u zatvor na 20ak godina zbog nemara,loseg cuvanja oruzja i jos bitnine loseg kucnog vaspitanja sta sme ,sta ne sme.I na tome da ostane ,nikakva promena zakona ,sjeb... lovackih udruzenja itd itd.

A ja danas pre podne podneo zahtev za nabavku karabina. Dosao iz SUP-A cujem nova pucnjava,pa posle sat cujem Vucka o super idejama....

Rekao je za one koji imaju pistolje da njih ima 480000 i da ce ici svi na reviziju i ostace 30-40000, nije spominjao lovce.
Takodje je rekao da ce svi ici na 6 meseci godinu dana na lekarske preglede?
Cudno kako su sad svi odjednom postali krivci i svi treba da se kazne kao da se ovo vise nikada nece desiti kad se oduzme LEGALNO oruzije, kao da ilegalno ne postoji.

Под хитно се треба прегрупусати и организовати. Правити стрељачке удружења место ЛУ и како тако задржати право на оружије. На крају, крајева организовати удружења власника оружија на црни барут.

Збогом остајте. Драго ми је што сам вас познавао. Не замерите ако нешто није било ок са моје стране.
Осуђени смо без кривице и сигматизовани а да нико од оних који се представљају као неки борци за права људи и правници није реаговао 🙁
О наосу, лсс, лсв и осталима нећу ни да причам. То се давно показало чији су они 🙁
Задња нада ми је била Привредна комора или увознички лоби, али јбг ништа од тога 🙁

Нека буде псовка на уснама када стрељају!

Ма за оружје ми је лако, него шта ћу за срце?
"Бој не бије свијетло оружје,
већ бој бије срце у јунака."

Ацо што се бре опрашташ од нас? Не предавај се тако лако. Јбг ваљда нас ловце неће толико јеба.ва ти ено и ЛСС се огласио поводом овога не полажем неке наде у њих али сада је свака сламка, сламка спаса.

Pogledajte na rts1 ... o oruzju
Kaze gospodja iz drzavne uprave da nema smisla ubiti provalnika za neku materijalnu vrednost i da za oruzjem u tu svrhu ... svrhu odbrane doma...nema potrebe

Tako je. Kad dođe provalnik lijepo pitaš šta je naumio, pa onda izvažeš da li da ga ubiješ, osakatiš, pustiš da radi ili mu pomogneš da se ne muči sam.

Prije dvije godine komšiju napali neki dripci, pretukli ga zbog 800 maraka. Uz još neka zlodjela osuđeni na 3 godine čini mi se, do sad su vjerovatno pušteni na uslovnu. Takve majmune koji čovjeka od 70 godina mogu pretući u njegovoj kući ne treba ni časa žaliti kad dobiju metak u čelo, ali ih država štiti. Šta će se tek dešavati kad budu znali da im niko ništa ne može, to samo Bog zna.

U nasem ataru se traktori sklanjaju zecevima na putu.Nego ako se neko bolje razume ,jel neko moze da mi kaze cije su ovo rupe,lisica,jazavac,zec ?,7 rupa u njivi na oko 200-300m2 povrsine,plus jos 9 rupa u kanalu pored ....

https://postimg.cc/V5HSbysh][/url]
https://postimg.cc/RW3V5qcC]
IMG-20230517-180959-1.jpg
[/URL]
IMG-20230517-180833.jpg
[/URL][/url]

Poslednja izmena:
Onda i nije lose,malo mi regulisu zeceve ,tu na toj njivi ih ima kao da je uzgajivacnica istih,fazana takodje ,vidim soje mi fali na nekim mestima po metar u red ,ostala samo stabljika ....

Nazad
Vrh