worm
Član
Koliko si platio pušku ako nije tajna. Ja planiram da pazarim neki karabin sličnog kalibra na leto ili jesen. Samo se još razmišljam oko 243, 30-06 ili 8x57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čini mi se da se u oktobru pojavio nacrt zakona, a prije par dana u nekoj emisiji je ministar Lukač rekao da će zakon ubrzo na razmatranje u skupštinu. Pošto imaju većinu nema razloga da ne usvoje kako je planirano.
Ако хоћеш баш темељну проверу направи папирне мете 1 х 1 и постави на 25, 35 и 55м. Препорука да муницију пуниш сам. Барут и каписле купиш већу количину јер се разликују од серије до серије. Прецизна вагица (боље механичка него електронска) и поступак истоветан за све патроне. Број куглице. Погледај какав је посип у мети (има ли "рупа") и преброј куглице (рупице). Забележи температуру (није исто опаљење са истом муницијом на различитим температурама). Кад се одлучиш за комбинацију онда је провери на покретним метама. Не штеди на припремама и кондиционирању пре почетка ловне сезоне. Ја сам трошио 20 : 1 а минимум је 10 : 1 за ефикасан лов. Ако си пошао у лов на одређену дивљач и понео одговарајућу комбинацију не пуцај на другу дивљач. Није рационално а није ни спортски.Menja li ko od vas čokove u zavisnosti od municije i vrste lova. Ja imam izmenjive pa su me savetovali da menjam e sad voleo bi da čujem mišljenja iskusnih