Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po novom zakonu o oružju i municiji koji treba da stupi na snagu ovih dana za vazdušne puške neće trebati dozvola (ali mislim da ima ograničenje u vezi brzine dijabole i energije koju može isporučiti na cilj). To je za Srbiju, a i za Republiku Srpsku će biti slično čim prođe u skupštini (slabije mogu bez dozvole, a jače isto idu bez dozvole samo se mora prijaviti policiji da posjeduješ).
Kako nije Ivane,uvek pisalo licima sa dozvolom,sad valda neki to nestavljaju jel se podrazumeva/U oglasima nikad nije ni pisalo da li treba dozvola ili ne ali ti treba nabavka za kupovinu oruzija koja podleze zakonu o nabavci i koriscenju oruzija i onda ukoliko zelis pusku na svom imenu kao sto je po zakonu moras imati sva potrebna dokumenta![]()
Čini mi se da se u oktobru pojavio nacrt zakona, a prije par dana u nekoj emisiji je ministar Lukač rekao da će zakon ubrzo na razmatranje u skupštinu. Pošto imaju većinu nema razloga da ne usvoje kako je planirano."A ka'ce neznamo"?
Kako ga smiriš da ne mrda dok pucaš (mislim na zeca...)
Moguce je,fotoshop je cudo sta moze napraviti ali i pokrenuti mastu i naterati da se zapitamo.
IZ 54 se proizvodio samo u kalibru 12! Ako ste imali kal 16 to nije bio IZ 54! Inace se slazem da je to vrh puska. Pre dva dana sam gledao jednu koja se prodaje ali sam odustao zbog loseg stanja cevi...Iž 12....cal 16 bok
Iž54.....cal 16 položara
To su aparati, kakvi' više nema.