gorski
Član
Definitivno ću mjenjati vodilice i karike ali trbaju mi orginalne od lombardinija za motor 672 zna li tko cijenu para vodilica i karika kod vas u Srbiji kod nas su karike za jedan kljip 50 eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.motobikeshop.rs/B2B/ProductDetailView.aspx?ProductId=124797b4-0046-4760-b178-6307c53d63fe
pa ja bih rekao da ovde mozes i klip i karike za malo vise od 50 evra...
pojasnite malo,u pitanju je motokultivator ili sta ? LDA 530 je motordali neko zna koja je dimenzija semeringa za tocak na lda 530
to je motor LDA 672 snage 30 ks,ugradjivao se na traktorima Tomo Vinkovic 730,731,732Može li mi neko reći koju oznaku nosi motor Lombardini, 2 cilindra, prečnik fi-95, sa 4 karike po klipu.
da li neko zna gde se mogu pronaci svi delovi za generalku lombardini motora od 14 ks?
Vidi samo pravu oznaku motora(LDA xxx),trebalo bi da bude LDA 450,probaj kod Tadica (ul.16.oktobra) ili Auto Sanja (Kovinska 1,odmah posle lipske rampe),posto vidim da si iz Sd-a.da li neko zna gde se mogu pronaci svi delovi za generalku lombardini motora od 14 ks?