prnjavor3
Član
Ovo je starija serija,dobar motor.Koliko evropljana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
900,i to jedva sam ga dobio za te novce.Ovo je starija serija,dobar motor.Koliko evropljana?
Otisao danas moj toma jednom drugu... mladom entuzijasti od 20 godina koji voli stare motore,tomosa posebno.... obecao je da ce ga srediti i vozati.... mislim da se lepo skrasio motorcic...Drugari moze li mi neko od vas pomoci....
Naime imam tomos automatik 3m crveni.. kupljen na aukciji od masinske skole pre 8god.. tamo je sluzio kao pokazni(upali ugasi) a od kako je kod nas dal jee cale presao maksimalno 30ak km...
Dakle tehnicki nov...
Ali je problem sto nema papire...nikad nije registrovan niti izlazio u saobracaj(osim sto je cale vozio-bez papira)
Zanima me da li bi mu se mogli uraditi papiri nekako... jer ima malo musterija ima koji bi uzeli bez papira....
Zaanima me jer bih da ga prodam... ja ne vozim,a zao mi da ga prodam kao obicnog bez papira jer ovaj je nov i ne moze ici po istoj ceni kao "istrosen" kolega... makar je to moje misljenje...mozda gresim....
Inace koja bi bila cena ovakvog motora?
mozete i pp poslati....
Unapred hvala...
svecica stalno tamna znaci bogata smesa, iglica u karbu max podignuta...[/IMG]
Ja i jesam kupio platine i kondenzator i to kao Iskrine, ali majstor kaze ovaj kondenzator necu ni da ti stavljam nije kvalitetan, i eto ga sad ga imam u rezervi...Dizna centralna, ona kroz koju prolazi iglica je 2.17B, a ona mala koja se zavija u centralnu je 52, to je navoj M3,5, duzine 4mm, evo ovakva https://www.mofakult.ch/sachs/vergaser-ansaug/dusen/duse-bing-m3-5-grosse-40-100-nach-wahlPlatine i kondenzator se menjaju u paru...vremenom kondenzator oslabi pa isto se ponasa tako plus sto hoce da pucketa i ponasa se kao da ima blokadu
koja je trenutno dizna na njemu
Nisam se lepo izrazio, osigurac je sada na prvom gornjem zarezu dakle iglica spustena maksimalnoPa spusti iglicu.