Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj poliuretanski lak ide obično na epoxy osnovnu boju, a za epoxy osnovu treba metal da se peskari. Sad da li može na Irkom 3u1 to ti niko sa sigurnošću ne može reći. Čak i da nema reakcije prilikom nanošenja, ko zna šta će se desiti kasnije (mraz, visoke temperature).Ako ofarbam mašinu sa 3u1 Irkom da li mogu posle tog da pređem sa lak sprejom za metal? Gledao sam ovaj: https://bolago-m.rs/zorka-color-maestral-poliuretanski-lak-2k-ab-1kg ali ne znam da li može podloga da mu bude 3u1?
Ne bih da kupujem drugu farbu a imam neotvorene 3u1, problem je što 3u1 skoro nema sjaj.
Oduzme maksimalno 10 minuta. Svako radi kako misli, konkretno meni to svaki put upadne u oci.Jesu dzaba, ali oduzima vreme dok se sve to lepo izlepi. Mozda bolje napraviti sablon od kartona koji pokrije recimo pola tocka i samo ga pomerati po potrebi.
Meni vala oduzme vise. Sigurno da bode oci i da ne treba tako raditi. Takodje mi je gadno kad neko ofarba filtere i creva.Oduzme maksimalno 10 minuta. Svako radi kako misli, konkretno meni to svaki put upadne u oci.
Ništa extra, ali bolje nego ove obične, jeftine. Od prilike koliko para tolko muzike. Realno smatram da nikako ne može taj jedan sloj da zameni sve ovo što treba po redu, ali ako već hoćeš samo da opališ taj jedan mislim da je 3 u 1 OK. Sve zavisi šta hoćeš...Kakva su do kraja iskustva sa tim 3u1 farbama ?