Letovanje 2026🙂

I ja se slazem. Zato i kazem , sve bi trebalo proracunati. Ko zaradi 5000e za 10 dana u mogucnosti je da ide na godisnji od 5000e i ne treba mu zamjeriti.

Ti mornar polazis iz soci stava da nema ljudi koji dobro zaradjuju .
Da bi trebalo biti skroman i ako imas para ,slazem se ,a sa druge strane mora se postovati sloboda da svako radi sa svojim sta hoce.

Ti mornar polazis iz soci stava da nema ljudi koji dobro zaradjuju .
Da bi trebalo biti skroman i ako imas para ,slazem se ,a sa druge strane mora se postovati sloboda da svako radi sa svojim sta hoce.
Ne ako zaradjuje dobro treba da se smeje 24 h i da bude pun samopouzdanja i da uziva u svakom momentu ali uzivanje nije ako mu onaj konobar uvaljuje vino od 3000 eura pa uzeo pa procedio onaj talog i dok mu sipa rze se ko da mu je uvalio Kirbi usisivac a ono i cep satruleo a onda ga pali dok ovaj mulja ono po ustima kao proradili mu odasiljaci i receptori i senzori za lepo .Ja znam uspesne privatnike koji je prvi put probao kokain sa 50 godina i navukao se mator na narkotike a secam se kada je stiglo ono solarno suncanje sta je matorih privrednika pohrlilo u onu rernu da se suncaju u januaru i februaru gubimo polako identitet o tome se radi udaljavamo se od tradicije i obicaja i prilagodjavamo se zapadnim vrednostima da li si me sada shvatio toga se ja plasim gubitka nacionalnog identiteta
Izmedju ostalog ovde smo da razmenimo dragocena iskustva i upoznamo neke nove predele i destinacije koje nisu mozda dovoljno medijski pokrivene i ostajemo na tom kursu

Vi ljetovanje smatrate za odmor?
Za ljetovanje moraš imati pare i biti mlad. Mlad čovjek hoće da vidi, doživi, osjeti na svojoj koži.
Za odmor ne trebaju pare.
Odmor je da ustanem kad se naspavam. Nešto pojedem pa odlučim dali ću na Unu ili u šumu.
Kad ću doći?
To me nikad ne pitaj! Ni sam neznam. Vjerovatno kad mi dosadi.

To je odmor za tebe, ali mene, recimo, Una ne zamima uopšte, već nešto sasvim drugo.
Tako da, sve je do ličnih preferencija.

Sent from my XQ-DQ54 using Tapatalk

Putin da je pametan i da poslusa moj ludi savet da isece pola margarina i da stavi na jednu tacnu a na drugu tacnu da stavi npr slatko od kupina a ako vec ne moze da otkaze ovo putovanje jer neznam dali je otisla kapara i da ponese neko domace vino ali da skine nalepnicu i da napravi jednu prelepu fotografiju a ispod na napise OPUSTENO POSLEPODNE U MONTE KARLU UZ CRNO -BELI KAVIJAR I CASU PA NAPISE NEKO CUVENO FRANCUSKO VINO ::vino:: i to da stavi na svoj story ili instagram a moze da nabavi na buvljaku i majicu na kojoj pise MONTE CARLO ili NEW YORK ili PARIS da bude autenticnije pa neka se cesu ovi njegovi a sto se tebe tice ja da sam Hrvatski carinik zaboravi sto bi ti usao u Hrvatsku sa onom dimljenom pleckom sto zauzima pola bicikle jer objektivno carinik nezna dali je meso bakterioloski ispravno ili bi te naterao da ostavis tu dimljenu plecku na granicnom prelazu pa bi ti blago meni uzivao u pravim i istinskim autenticnim ukusima Hrvatske imaju i oni dimljeno ali su samo cene malo drugacije ::suncanje::
Nemoj molim te da delis savete,iz postova je ocigledno kakvog si kapaciteta :haha: Drzi se sljunkare i kladionice,mani se civilizacije(y)

Nemoj molim te da delis savete,iz postova je ocigledno kakvog si kapaciteta :haha: Drzi se sljunkare i kladionice,mani se civilizacije(y)
Danas sam svratio do Svetofora da uzmem neke kvalitetnije sampone i kada sam video vina sampanjac je 311 dinara a imaju neka Francuska vina i Ruska i Portugalija i Spanija a cene su od 265 dinara do 350 din a garantujem da onaj barmen iz Las Vegasa ono Ukrainsko sto je brisao peskirom pa ga procedio pa se rze ko lud na brasno sad je meni jasno sta je njemu smesno 3000 dolara je boca ali naletela klijentela za sisanje i brijanje i dranje bez anestezije a mogu da zamislim kada bi neko narucio tartufe a da nema iskustva ala bi to bio najludji hard core ali oni su bitange namazani i po faci indentifikuju naivnog slikara .https://www.youtube.com/watch?v=eTpLv8ydJf4 Mislim da treba baciti akcenat na Ruska vina mislim da definitivno zavredjuju paznju

Poslednja izmena:
Ovo definitivno mnogo dobro zvuci uzecu jedno 3 kartona i najverovatnije cu da narucim dron sa temua ovo leto ocekivanja su velika ali samo pametno korak po korak

Poslednja izmena:
Mornar, moraš priznati da smo te prosvetlili kada smo ti rekli da te onaj čiča dere sa 250 dindži za ono njegovo nazovi vino.
Objasni čoveku da ima dosta brendiranih vina u radnji sa sve plaćenim ancizama za manje para..

Mornar, moraš priznati da smo te prosvetlili kada smo ti rekli da te onaj čiča dere sa 250 dindži za ono njegovo nazovi vino.
Objasni čoveku da ima dosta brendiranih vina u radnji sa sve plaćenim ancizama za manje para..
300 din ali crno je dobijeno mesanjem Otela i Hamburga gde preovladava ukus Otela i to je maltene unikat to je mnogo tesko naci jer je Otelo u SFRJ zvanicno zabranjeno posle drugog svetskog rata zbog sadrzaja nekih supstanci a belo je mesano tu ima najvise Smederevke i Afusalija a manjim delom ostalih belih sorti

Danas sam svratio do Svetofora da uzmem neke kvalitetnije sampone i kada sam video vina sampanjac je 311 dinara a imaju neka Francuska vina i Ruska i Portugalija i Spanija a cene su od 265 dinara do 350 din a garantujem da onaj barmen iz Las Vegasa ono Ukrainsko sto je brisao peskirom pa ga procedio pa se rze ko lud na brasno sad je meni jasno sta je njemu smesno 3000 dolara je boca ali naletela klijentela za sisanje i brijanje i dranje bez anestezije a mogu da zamislim kada bi neko narucio tartufe a da nema iskustva ala bi to bio najludji hard core ali oni su bitange namazani i po faci indentifikuju naivnog slikara .https://www.youtube.com/watch?v=eTpLv8ydJf4 Mislim da treba baciti akcenat na Ruska vina mislim da definitivno zavredjuju paznju
Neznam sta govori ali vidim da pije crno vine iz čaše za brendi :cao:
Venac u čaši 0 bodova ,tragovi na staklu prilikom poprilicno grubog mesanja , takodje 0
Mogu da proverim na guglu recenzije , ali smatram da nema potrebe.
Vino je odlicno , kupuj ga jer neko mora i to da popije :ppozdrav:

Kad ste kod vina .
Uz neku ( pre začinjenu ) zecetinu probao sam i ovo vino neobičnog imena .
Prijatno me je iznenadilo .
Probajte ga i shvatite ovo sa rezervom jer nisam neki poznavalac vina .
fc053931e36508ae24c8204b5f630504.jpg

Sent from my RMX2155 using Tapatalk

Nazad
Vrh