Letovanje 2026🙂

I ja se slazem. Zato i kazem , sve bi trebalo proracunati. Ko zaradi 5000e za 10 dana u mogucnosti je da ide na godisnji od 5000e i ne treba mu zamjeriti.

Ti mornar polazis iz soci stava da nema ljudi koji dobro zaradjuju .
Da bi trebalo biti skroman i ako imas para ,slazem se ,a sa druge strane mora se postovati sloboda da svako radi sa svojim sta hoce.

Ti mornar polazis iz soci stava da nema ljudi koji dobro zaradjuju .
Da bi trebalo biti skroman i ako imas para ,slazem se ,a sa druge strane mora se postovati sloboda da svako radi sa svojim sta hoce.
Ne ako zaradjuje dobro treba da se smeje 24 h i da bude pun samopouzdanja i da uziva u svakom momentu ali uzivanje nije ako mu onaj konobar uvaljuje vino od 3000 eura pa uzeo pa procedio onaj talog i dok mu sipa rze se ko da mu je uvalio Kirbi usisivac a ono i cep satruleo a onda ga pali dok ovaj mulja ono po ustima kao proradili mu odasiljaci i receptori i senzori za lepo .Ja znam uspesne privatnike koji je prvi put probao kokain sa 50 godina i navukao se mator na narkotike a secam se kada je stiglo ono solarno suncanje sta je matorih privrednika pohrlilo u onu rernu da se suncaju u januaru i februaru gubimo polako identitet o tome se radi udaljavamo se od tradicije i obicaja i prilagodjavamo se zapadnim vrednostima da li si me sada shvatio toga se ja plasim gubitka nacionalnog identiteta
Izmedju ostalog ovde smo da razmenimo dragocena iskustva i upoznamo neke nove predele i destinacije koje nisu mozda dovoljno medijski pokrivene i ostajemo na tom kursu

Vi ljetovanje smatrate za odmor?
Za ljetovanje moraš imati pare i biti mlad. Mlad čovjek hoće da vidi, doživi, osjeti na svojoj koži.
Za odmor ne trebaju pare.
Odmor je da ustanem kad se naspavam. Nešto pojedem pa odlučim dali ću na Unu ili u šumu.
Kad ću doći?
To me nikad ne pitaj! Ni sam neznam. Vjerovatno kad mi dosadi.

Nazad
Vrh