MOMOSARIC
Član
I ja se slazem. Zato i kazem , sve bi trebalo proracunati. Ko zaradi 5000e za 10 dana u mogucnosti je da ide na godisnji od 5000e i ne treba mu zamjeriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ako zaradjuje dobro treba da se smeje 24 h i da bude pun samopouzdanja i da uziva u svakom momentu ali uzivanje nije ako mu onaj konobar uvaljuje vino od 3000 eura pa uzeo pa procedio onaj talog i dok mu sipa rze se ko da mu je uvalio Kirbi usisivac a ono i cep satruleo a onda ga pali dok ovaj mulja ono po ustima kao proradili mu odasiljaci i receptori i senzori za lepo .Ja znam uspesne privatnike koji je prvi put probao kokain sa 50 godina i navukao se mator na narkotike a secam se kada je stiglo ono solarno suncanje sta je matorih privrednika pohrlilo u onu rernu da se suncaju u januaru i februaru gubimo polako identitet o tome se radi udaljavamo se od tradicije i obicaja i prilagodjavamo se zapadnim vrednostima da li si me sada shvatio toga se ja plasim gubitka nacionalnog identitetaTi mornar polazis iz soci stava da nema ljudi koji dobro zaradjuju .
Da bi trebalo biti skroman i ako imas para ,slazem se ,a sa druge strane mora se postovati sloboda da svako radi sa svojim sta hoce.