Letovanje 2022😀

Mozes na bum, ja sam bio sa zenom i decom bez rezervacije, lako nasli smestaj.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

ako ides na bum onda sibaju po usima sa cenom

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Mozes na bum, ja sam bio sa zenom i decom bez rezervacije, lako nasli smestaj.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Gde si bio na boom?
Ja sam trenutno u Neos Marmarasu, trazim smestaj da produzim jos 5 dana samo jedna opcija( meni poznata)ima trenutno.
Kako mi objasnjavaju, gomila vila je zatvoreno ove godine, nije im isplatljivo. I stvarno po gradu slabo guzve kako je umelo biti.

Ja sam trenutno na Ohridskom jezeru, bio sam pre 15 godina,mnogo togo se promenilo naravno.
Jezero je za svaku preporuku,voda je bistrija nego u CG,osecaj je isti kao na moru,razlika je samo sto voda nije slana. Cena smestaja,hrane,pića je vrv najniza u okruzenju...

Od 17.06. do 30.06. bili na Kefaloniji (odatle i fotografije), od 19.08. do 01.09. Lefkada

https://freeimage.host/i/SRysnV]
SRytF1.md.jpg
[/URL]
SRyDcF.md.jpg
[/URL]
S59HtR.md.jpg
[/URL]
S593PI.md.jpg
[/URL]
S59qSn.md.jpg
[/URL][/url]

On je pre i išao iz Vasilikija, ali ga je zemljotres oštetio i par godina ide iz Nidrija...Brže se stiže iz Vasilikija...Ja sam ove godine išao na Kilini, pa tamo hvatao Levantes Feri za Kefaloniju.

Ja sam trenutno na Ohridskom jezeru, bio sam pre 15 godina,mnogo togo se promenilo naravno.
Jezero je za svaku preporuku,voda je bistrija nego u CG,osecaj je isti kao na moru,razlika je samo sto voda nije slana. Cena smestaja,hrane,pića je vrv najniza u okruzenju...
Kum moj rešio jedared da prespava na ohridu kad je krenuo put grčke, i evo već treću godinu letuje na ohridu, svidelo mu se toliko da o grčkoj i ne razmišlja...

Nazad
Vrh