nikola indjija
Član
Pala odluka ove godine ipak letovanje na njivi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oće kako ne,evo i od exita već 20 godina osećamo kako nam je bolje ,a tu isto ostaje miliona evra,a što se tiče zemlje popud hrvatske ja im želim da imaju sezonu kao ovu bar još 350 godina.Zemlje poput Grcke i Hrvatske ce ovu godinu jako osetiti. Ne zelim im nista lose, naprotiv, al lose im se pise. U tim zemljama je turizam sve i od njega se zivi 12 meseci. Ogroman broj turista nece otici na letovanje u Grcku.
ALI, u svakom zlu ima nekog dobrog. Nas turizam, a narocito banjski i planinski ce ove godine doziveti renesansu sto je jako dobro jer ce novac ostati u nasoj zemlji i to ce se vrlo brzo osetiti, verujete.
12% BDP-a je od turizma u HR , za Grcku ne znam , ali mislim da ce se ipak vise osjetiti infuzija od 10 milijardi ojra koje ce dobiti kao pomoc od Brisela.Zemlje poput Grcke i Hrvatske ce ovu godinu jako osetiti. Ne zelim im nista lose, naprotiv, al lose im se pise. U tim zemljama je turizam sve i od njega se zivi 12 meseci. Ogroman broj turista nece otici na letovanje u Grcku.
ALI, u svakom zlu ima nekog dobrog. Nas turizam, a narocito banjski i planinski ce ove godine doziveti renesansu sto je jako dobro jer ce novac ostati u nasoj zemlji i to ce se vrlo brzo osetiti, verujete.
Mi smo 3 puta bili u Vurvuru.Ja ga obozavam zato sto nema gde da se seta a dvorista sa parkingomMi 16og Vurvuru, rezervisali 17dana pa sta mi bog da. Treba mi jedan reset i opustanje.
Sent from my S60 using Tapatalk