Hvala, imaću u vidu, trebalo bi da smo ipak našli na tari, al ajd dok ne potvrde da ne sedim na dve stolice..Ako si zainteresovan za Staru planinu ,javi se mozda mogu da ti sredim nesto. Lokacija je vrhunska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, imaću u vidu, trebalo bi da smo ipak našli na tari, al ajd dok ne potvrde da ne sedim na dve stolice..Ako si zainteresovan za Staru planinu ,javi se mozda mogu da ti sredim nesto. Lokacija je vrhunska.
Ja cekam polovinu avgusta pa mozda ako se situacija stabilizuje zapalim na KefuI ja cu ove godine turu po Srbiji,u toku je pravljenje putopisa. U planu su Vlasina,Stara planina,mozda Soko banja ili Borsko jezero i jos svasta nesto uz put
Vremenom im raste apetitHtela žena i veći
Kada nema Bugarske dobre su i Divčibare...Kada nema Grčke dobra je i Bugarska... ako ne zatvore granice...
A ja nesto razmisljam dal da skocim do Zrća na partijanje , manja je guzva ove godine
A i ti podhitno na detoksikaciju mozga TAMO SE NEZNA KO KOGA KRESEти морнар си будала ниједном Србину ни јеврејину није се ишло на паг