nikola indjija
Član
Isao 3-4 puta.Selo.Nema setalista.Skupe kuce,velika dvorista,dobra polazna lokacija.Kako je u tom Vurvuru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isao 3-4 puta.Selo.Nema setalista.Skupe kuce,velika dvorista,dobra polazna lokacija.Kako je u tom Vurvuru?
U koji smestaj ides?5 ti put Vurvuru , od 18og jula. Zena resila sve dileme
Sent from my iPhone using Tapatalk
U crnu goru (namerno malim slovima) ne bih isao ni dzabe. Oni ne zasluzuju da ih iko sa ovih prostora poseti.
Meni i treba netso tog tipa gde nema talasa i nema guzve. Vasara se zgrozavam i nisam ih zeljan ni kod nas, a kamoli na odmoru.
U Crnu Goru išao kao klinac do 2000. godine. Potom bio 2016., i mogao bih opet za 15-ak godina...
Od 2014-e Grčka, svake godine druga destinacija.
Samo ne znam ljudi zašto konstantno ići na isto mesto. Toliko ima lepih mesta, a život je kratak...
Ја сам 1997. године био на мору у Сутомору, рекао сам, тад и никад више на цг приморје, чега се и дан данас држим....оно тамо је онда било сметлиште, циганисање и просеравање од "великих" црногораца.
Тако су ми згадили да ни дан данас не идем нигде на приморје.....само брда, планине и равнице
U Vurvuru vise za 25e u junu nema☺
Prosle godine otisli neplanirano u junu pa nasli jedva za 40e
Ima li neko predlog za Tursku? Interesuje me septembar. Svi predlozi dobro došli. Bio u Grčkoj nekoliko puta i sad bih hteo da promenim i vidim kako je u Turskoj.
U koji smestaj ides?
Ja cu u junu ako mlada dobije godisnji
Bio sam 3 puta u Vurvuru☺Idem u smestaj Marijanti. Njena kuca je medju prvima kada udjes u mesto sa desne strane ,ima nekoliko studija apartmana ali takodje ima i na plazi kuca sa dva apartmana 75e dan u julu. Taj smestaj na plazi odlican , posto su mi klinci mali a zelim koliko toliko da odmorim pa nema ono nosi rekvizite za plazu nosi suncobran , trazi slobodnu lezaljku.Apartmani su skromni ali u odnosu na bilo koji drugi smestaj koji je na plazi ,povoljni. Narocito sto mi ostanemo dve nedelje i duze nekada. Prodavnice imas par u mestu, jednu na ulasku 10min hoda max od smestaja. Druge su vec dalje u centru mesta.Za vecu kupovinu Lidl i Macutis u Nikitiju i jos jedna radnja novija na putu za Nikiti. Ko ima camac ili renta camac preko puta je ostrvo sa prelepim plazama. U sezoni je guzva sve vise bas zbog tih camaca i jetskijeva ali stvarno je prelepo. Voda zna da bude kao ogledalo mirna uvece i ujutru i prijatno topla za razliku od jonskog mora , narocito.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi put sam bio u junu 6 noci.Cena u avgustu je sigurno 60-70eDeluje mi sasvim pristojno ovo. I koliko ide ovakav smestaj pocetkom avgusta ili pocetkom septembra i da li mozes da uzmes koliko dana zelis ili je fiksno 10 noci ??