Letovanje 2017

ljusha

Član
Učlanjen(a)
27 Okt 2009
Poruka
5.065
Umesto 7 kj. nove arende i gledanja u nebo,ove godine se odlučio za letovanje.:osmeh:
Da li Skijatos ili Kefalonija još nije odlučeno,ali biće do predstojećeg sajma turizma.
Ko planira valjalo bi iskoristiti niže cene i popuste.
http://www.beogradskisajamturizma.rs/

I mi cemo verovatno sad traziti nesto za 1.8.2017.Ovog puta ni Grcka niti Crna Gora.Verovatno Rumunija.Mesto Mamaia.

Interesantna odluka. Nisam čuo do sada da je neko bio na letovanju u Rumuniji. Verovatno preporuka ili idete na bum?

Pa culi smo za tu destinaciju.Posto je deci bitnije sve osim mora svidelo nam se.Malo su zestoke cene ali se moze naci povoljno u privatnim vilama.Agencije koje smo zvali jos nisu radile tamo.Na sajmu turizma cemo videti.Ako ne Grcka je i dalje tu.Crna Gora mene videti nece.

Koliko je u Sartiju smeštaj za porodicu sa jednim detetom? Ja gledam da sw cene krecu od 500 e pa nagore.

Bude jeftinije,kum moj lane samo popakovao zenu i decu i zapucao dole na slepo..za po sata nasao sta mu je trebalo..ja doduse ne znam da li vi se bas tako usudio..ja cu jos ovu godinu dati sansu crnogorcima..bio sam na par mora al ni jedno ne mirisi kao jadransko..

2 godine letujemo u vurvuru predivno je ,idemo na divlje i smestaj nas obe godine kostao 50 evrica noc. plaze predivne mi bas odusevljeni

Nas kako si napisao od 500 pa na gore preko agencija. Mozda direktno sa vlasnikom bi moglo malo jeftinije

Pre dve godine sam svojim ocima gledao kako je covek za dve osobe platio vise privatno nego ja za cetiri osobe preko agencije,naravno u spicu,od tada vise neidem bez rezervacije,grk kad vidi da je guzva i da je sve puno digne cenu debelo pa ti ili uzmi ili idi kuci,to na divlje moze samo pre ili posle udarnog spica kad ima svugde slobodnog mesta onda spustaju nebili privukli,a kad vide da raja stize.......

Nema pravila,svake godine idem na svoju ruku ,nekada bude povoljnije nekada ne ,jedina prednost što možeš da biraš ako ti se ne sviđa samo se okreneš a preko agencije ćutiš I trpiš.

Imam malu decu i neidem napamet u Grcku mada nemislim da se nisam snasao.2011god otisli u Becice negde krajem avgusta.Jedva nasao smestaj 5 kreveta 70E
Prosle god Sarti 3kreveta 540e (agencija)avgust ove godine Vurvuru 500e dvosobni app isto avgust bez agencije

I mi krstarimo po plažama, ali budemo ceo dan na istoj.
Preko agencije, 550€ smeštaj za četiri osobe, bazen, wifi, klima, parking sa hladom, opet u julu ::suncanje::

Prosle godine sam bio u Stavrosu, ove godine letovanje preskacem. Zena treba da mi se porodi do kraja februara, pa ce beba biti mala pa ne bismo da se uputimo na more. Verovatno cemo mozda skoknuti do Zlatibore ili Tare ili nesto slicno u blizini na par dana ako sve bude kako treba

Prosle godine sam bio u Stavrosu, ove godine letovanje preskacem. Zena treba da mi se porodi do kraja februara, pa ce beba biti mala pa ne bismo da se uputimo na more. Verovatno cemo mozda skoknuti do Zlatibore ili Tare ili nesto slicno u blizini na par dana ako sve bude kako treba

Predprosle godine vodio malog od 5 meseci u Grcku. Mogu ti reci da je lakše sa tako malom bebom nego prosle godine kada je imao 1.5 godina

Nazad
Vrh