Pa kad voziš sa po cigle na gasu, tako ti i treba....Danas je proveren put N.S-Beočin prema Letenki.Ravno kao tepsija samo pazite na ograničenja.Vijaju saobraćajci na motorima i stižu uspešno.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kad voziš sa po cigle na gasu, tako ti i treba....Danas je proveren put N.S-Beočin prema Letenki.Ravno kao tepsija samo pazite na ograničenja.Vijaju saobraćajci na motorima i stižu uspešno.![]()
To mere nevezano za brzinu kretanja vozila.... Pogotovo ove godine, kad i inače nema puno komaraca.....Maticu posto je Fruska Gora nacionalni park jeste sigurni da oni mere brzinu,da ne mere cadj na auspuhu nekih auta ?
Pa svako za sebe nosi,pa se sve posle djuture pece.Ja konkretno nosim 1kg vratnih i 1kg pljeski,2*2l pepsiija,2l jelena i 1l nekog decijeg soka i naravno neka salata.Sta je definitivno reseno? Jel imamo konacan spisak? Kada najkasnije treba da smo gore? Koliko rostilja se nosi i ko? Da li rostilj meso sve zajedno ili svako pece sebi? Za pice znam svako sebi. Da li cemo svi biti zajedno ili kao zapadni pik-nik, svako drustvo za sebe? Hajde organizatori pisite.
Svaka cast Vasoj mladosti i godinama, ali ja imam 53 i zelim da znam na cega i kako idem.