Letenka 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eee moguće.Ovaj što me preskočio je džamio kao parnjača,morao sam i maglenke da upalim da bi potrefio pravi put.

Meni iskrslo da u nedelju prvo moram da skoknem do New Nou pa ako neko ide odatle mogu da ga povezem na Letenku bice sigurno 2 mesta.

Stvarno, šta ti je to new nou.... jel se to maže na hleb? Meni liči na naziv nekog neobičnog jela....

Sta je definitivno reseno? Jel imamo konacan spisak? Kada najkasnije treba da smo gore? Koliko rostilja se nosi i ko? Da li rostilj meso sve zajedno ili svako pece sebi? Za pice znam svako sebi. Da li cemo svi biti zajedno ili kao zapadni pik-nik, svako drustvo za sebe? Hajde organizatori pisite.

Svaka cast Vasoj mladosti i godinama, ali ja imam 53 i zelim da znam na cega i kako idem.

Sutra ne dolazim na Letenku.
Noćas se zdravstveno stanje mog ujaka, inače teško bolesnog, značajno pogoršalo, te zahteva negu i dežurstvo non-stop.

Uživajte sutra u lepom druženju.

Sta je definitivno reseno? Jel imamo konacan spisak? Kada najkasnije treba da smo gore? Koliko rostilja se nosi i ko? Da li rostilj meso sve zajedno ili svako pece sebi? Za pice znam svako sebi. Da li cemo svi biti zajedno ili kao zapadni pik-nik, svako drustvo za sebe? Hajde organizatori pisite.

Svaka cast Vasoj mladosti i godinama, ali ja imam 53 i zelim da znam na cega i kako idem.
Pa svako za sebe nosi,pa se sve posle djuture pece.Ja konkretno nosim 1kg vratnih i 1kg pljeski,2*2l pepsiija,2l jelena i 1l nekog decijeg soka i naravno neka salata.

Ja sam se cuo sa mojim Bacom tj Maticem i dogovorili smo se ja nosim talandaru i vrecu cokanja,on nosi zicu i vrecu cokanja. Svi cemo biti za istim valovom(stolom) nije problem ni da jedemo u 2 ture.Pecemo kao i prosle godine djuture mada se npr zna ja pecem za sve kad se umorim zbrisem u hlad popijem jedno dok neko drugi pece i tako u krug,posle rucka zna se neki ce u setnju,neki karte,neki za loptom a neki i u auto.
Sve u svemu bar lane nije bilo separatisanja tipa e ovo je moje meso i ne moze niko drugi da jede nego svi smo tu pa navali narode.

Pa sigurno svi zajedno. Nemoj da zaboravimo da ponesemo svako i hleba, malo tanjira nozeva viljusaka. Mi imamo skelu u pola deset, i cekamo kod fabrike KR i mityoo sa pevcem ili oni nas, pa zajedno gore.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh