Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam kod babe jednu lesku oko 10 godina staru i hteo bih da je razmnozim jer je izuzetno krupna (preko 4,5g), ali ne pusta mlade izdanke sa strane
Poslednji put sam pokusao sa izdancima prosle godine, ali su imali slab koren i nisu uspeli da prezive. Sada bih pokusao da posadim nekoliko komada, takodje bih odvojio izdanke sa drugih lesnika koje imam na vocnjaku i koristio kao podlogu, a posadicu i meciju lesku, pa cu pokusati nju da koristim kao podlogu, samo ne znam gde da nadjem ili mozda ima negde da se kupi?
Zanima me koje je najbolje vreme za obavljanje svega gore navedenog?
Evo jedne slike da vidite koliki su lesnici. Unapred hvala na odgovorima!
cela tema je pred tobom da procitas, ako ti je problem to nemoj saditi - jer nisi ozbiljanPozdrav,hteo sam da posadim 1h leske,zanima me koliko otprilike treba da se ulozi,koliko za sadnice,za navodnjavanje kap po kap,za ogradu,i dali se to uopste isplati raditi zato sto se mora cekati nekoliko godina...hvala unapred