Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko je bio savetnik za tu kolicinu u cetvrtoj vegetaciji?3 x 60 g
Vlado to je malo. A ovi iz Agrisera sa ljudima koje zaposljavaju samo potvrdjuju da ih bas zabole za svoje kupce.Sami smo odlučili oko 200 gr da bacimo ove godine a od sledeće da pojačamo. Savet od momaka iz Agrisera je bio samo da podelimo u 2-3 dela. Njihove preporuke za količinu za 4. vegetaciju su 90-130 g aktivne materije N znači 200-300 gr Uree po biljci.
Hvala....ti momci moraju da budu zmajevi u svom poslu sa velikim iskustvom a korektnost je nesto sto se podrazumeva.Pa šta znam oni nisu nama konkretno to ni rekli neke skripte sa nekim okvirima smo dobili. Zavisi naravno i kolika je organska materija, kada je rasturan stajnjak koliko je roda dalo prethodne god itd. Momci su korektni za sada ne mogu da kažem drugačije ali kako će biti kada krene i ako krene otkup sa firmom to ćemo tek da vidimo. Svako ima drugačiji savet a mi koji smo početnici nekoga moramo da poslušamo evo npr. pod uticajem ovog foruma konkretno tebe Nenade ja sam usvojio savete za razmak sadnje i rezidbu.