GaleLela
Član
Zbunaste, top su sadnice 220 din komadDa li su sadnice žbunaste ili stablašice?
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbunaste, top su sadnice 220 din komadDa li su sadnice žbunaste ili stablašice?
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Nije za hvalu, 290 stabala 5. godina 160 u ljusci, ocisceno i zdravo 45kg. Smrdibuba uzela svoje i kod mene, surlasa nisam imao.Sa 840 žbunova u 3.godini oko 35 kg lešnika u ljusci. Puno oštećenih od smrdibuba i truleži. Pozdrav
Pozdrav. Pročešljaj temu malo unazad. Ne tako davno je čovek pisao o svojim iskustvima sa tim uređajem i deluje kao da je bio zadovoljan. Mislim da je glavna fora da se kupe ona kolica na koja se stavlja uređaj i dodatno crevo od 5m.Pozdrav, jel ima neko iskustva sa onim ledjnim Cifareli skupljacem lesnika?
Krećeš sa prskanjem kad ti leske cvetaju. Znači ti moraš da ih obilaziš i proceniš kad je pravi trenutak jer ne cvetaju svuda isto što verovatno i sam znaš. Kod mene su cvetale jedno 20-30%. Verovatno ću da ih prskam čim prođe ovaj talas zahlađenja.Kad se krece s prskanjem u cvetanju protiv trulezi ploda
Mogu isto oksihloridom?Pozdrav tvoje leske su mlade tako da pošto nisu u cvetu možeš u toplim danima početkom marta proći još jednom nečim na bazi bakra, u aprilu neki insekticid i prati.. Ako nema bolesti ja to nebi preterivao sa nekim prskanjima. Kad krene rod biće potrebe za više tretmana...
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока