Yuabra zbunaste ne diraj...nemas ti sta seci sada niti na prolece,a za kalemljene to vec ne znam,javice se vec neko ko ima kalemljeni...a ovi zbunasti koje imas,da li su centralne da tako kazem skracene bile kada si ih kupio u rasadniku ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molba za savet...
Molim vas za pomoc i misljenje kada je najoptimalnije da uradim rezudbu. Imam 200 sadnica zbunaste i 500 sadnica kalemljene leske............
Željko koja je to stranica ili broj gde da pogledam rezidbu i je li žbun ili kalemljeni.Yuabra --- izlistaj unazad i videces kolega tik tak kako je odradio skolski rezidbu. rezi tek za 3 godine. nista ne diraj do tada.
ps
ne slusaj pametnjakovice.
Lapo pritisni Citiraj i imaš dole da učitaš fotos i pošalji.Pokušavam da okačim sliku ali mi ne ide.
S obzirom da je pre sadnje razbacano oko 60 tona stajnjaka (30 tona konjskog + 30 tona ovčjeg) i na kišnu sezonu, borba je bila žestoka
Između redova setvospremač i jednom smo uslužno platili tanjiraču.
U redovima ručno okopavanje i plevljenje.
Kako da okačim slike?
Perfektno.Hvala. Slika je iz avgusta 2018.
- - - - - - - - - -
Iskopan je bunar na 16 m dubine, sa kapacitetom od oko 80-100 lit/min. Instaliran je sistem sa solarnom pumpom i solarnim panelima. Postavljen je sistem za navodnjavanje kap po kap, sa filterom za čišćenje od peska, sistemom za prihranu kao i ventilima za sekciono polivanje.
Jedino tako i moze ,nikako drugacije.Lepo i poletno.