smiki
Član
Jaka stvar.
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posadio sam lesnik zimus prskao sam plavim uljem kad je upupio bio sad je poceo da otvara listove da li sad treba prskati i sa cime?
Koliku saku ti imas zemo kad ti je 2 sake skoro kgHoce li biti greska ako sada bacim drugu dozu uree oko leske? prvu dozu sam bacio pocetkom marta, po 2 sake oko svake. to je nekih 330 kg na 400 komada.
Jipi može li doći u obzir Akord i Kubik Plus.Abastate i kubik moj savet.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Fora je da se sada kad je krenula vegetacija da se unisti pauk grinje i ako ima strizibube ona. Znaci neki akaricid i inselticid neselektivni. Takodje sada treba da se iskljuci pojava botritisa nekim fungicidom. Taj savet mi je dao zastitar i to ja vama prenosim. Naravno treba ponoviti tretman za 14 dana. Za to drugo prskanje treba uzeti u obzir i pojavu gusenica tako da je eventualni akaricid mozda i manje potreban od insekticida. Sve treba uzeti sa rezervom jer nema potrebe prskati ako se ne pojavi potreba. Inace insekticid i krajem maja i sredinom juna protiv surlasa obavezno.Jipi može li doći u obzir Akord i Kubik Plus.
Послато са 6044D уз помоћ Тапатока
Jipi reci šta upotrebiti? Može li Akord, Kubik Plus i Talstar.Fora je da se sada kad je krenula vegetacija da se unisti pauk grinje i ako ima strizibube ona. Znaci neki akaricid i inselticid neselektivni. Takodje sada treba da se iskljuci pojava botritisa nekim fungicidom. Taj savet mi je dao zastitar i to ja vama prenosim. Naravno treba ponoviti tretman za 14 dana. Za to drugo prskanje treba uzeti u obzir i pojavu gusenica tako da je eventualni akaricid mozda i manje potreban od insekticida. Sve treba uzeti sa rezervom jer nema potrebe prskati ako se ne pojavi potreba. Inace insekticid i krajem maja i sredinom juna protiv surlasa obavezno.
Jipi koji daješ akaricid. PozdravNisam zastitar da dajem bas neke savete. Talstar su mi rekli da je dobar za surlasa i zato ostavim taj za leto da ne bi doslo do rezistentnosti. Recimo ove godine sam umesto abastate-a prskao kraft-om. I kubik plus i akord su ok sto se tice fungicida. Fora je samo da se sad odradi akaricid neki preventivno. Svi su manje vise, koliko je moje skromno znanje o zastiti, na slicnoj ako ne i istoj osnovi. Opet ponavljam da bi najbolje bilo da se trazi savet od nekog iskusnog zastitara.
Jipi hvala ti puno na odgovoru. Potražiću Abastate ili Kraft 1.8. Koliko ide Abastate i Kraft na 10L vode.Rekoh kraft 1.8