Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tim pre , bakar se i ne prska zbog roda.
Dok mi zasad nije usao na rod ,uvek sam prskao u prvoj polovini septembra a sada kada zavrsim berbu.
Posle opadanja vecine lista prskam drugi put, mada i tu treba biti brz da cvetanje ne bi omelo prskanja.
Bakar je alfa i omega zdravlja zasada i njegovo preskakanje je nenadoknadivo.
Tikitak ja sam dao 600gr Nordoksa u 200l vode to jest 30gr na 10l vode. Inače ja imam nekih sedamdeset stabala na površini od 1200 kvadratnih metara. Da li je to dobra koncentracija. Pozdrav.Ja u ovom periodu idem sa 3 kg Nordoxa po hektaru tj. 3kg na 1000l vode.
Koliko stabala? Ja na 400 stabala trenutno trošim 300 litara isto treća godina.Да није превише 200 литра ѕа 1200м2 или седамдесет стабала колико година је тај насад ја сам ѕа 2000м2 употебио 30литара 3 гиодина
Leđni atomizer.
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Si ovaj napad ima punih pet godina. Ja nisam žalio ni sredstva a ni ledja a uzmi to je nekih 15 atomizera po 14 litara. Pozdrav.Да није превише 200 литра ѕа 1200м2 или седамдесет стабала колико година је тај насад ја сам ѕа 2000м2 употебио 30литара 3 гиодина
da li se bolje zastiti traktorskim ili ne. Koliko sam shvatio traktorski pokrije bolje.Ledjnim atomizerima se trosi duplo manje vode nego traktorskim. Imam obadvoje pa govorim iz iskustva.
da li se bolje zastiti traktorskim ili ne. Koliko sam shvatio traktorski pokrije bolje.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Ako ti nisu velika stabla ja mislim da je bolja zastita ledjnim atomizerom. Problem je druge vrste. Meni je trebalo 400l da isprskam svo voce a u kantu je stajalo 12 l. To je mukotrpan posao za koji mi je obicno trebalo dva dana. Narocito je problem kad su velike vrucine pa smes da prskas samo do temp. od 25 stepeni. Znaci par atomizera ujutro i uvece. Nikad da zavrsis. Na stranu to sto je bruto tezina atomizera sa tecnoscu 24l pa treba to nositi ceo dan.
Zato sam i kupio traktor i atomizer od 350l. Jes' da ide duplo vise tecnosti a samim tim i hemije ali bar zavrsim sve za jedan dan maximum. Sad mi vec ide 3 atomizera osim za jesenje plavo prskanje kad mi treba i svih 4 zbog potrebe da okupam voce.
Cobe uzmi atomizer i mogu ti reci da sam ja uradio sedamdeset za tri sata a ti ćeš to da uradiš sve za osam sati jer Stihl je još bolji u odnosu na Villager.Ja za mojih 200 komada planiram ledjni stihlov po mogucstvu i to mu je sto mu je.Traktor za 200 kom na trideset i kusur ari ne ide jebes ga!Pa sad ako bude moralo ceo dan-ceo dan,sta da se radi...