zeljko_srb
Član
5000e za pocetak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba toliko5000e za pocetak.
Ne treba toliko
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
0,8h bez ograde 2000e,sa djubrom stajskim i 3 t kreca,imam svoj traktor, navodnjavane 500e bez motora ; 420 sadnicaNe treba ako ce dobijati dzabe baterijal i rad neciji
Nije natezanje ovo je diskusija, i ja sam sadio, mozda neko hektar sadi i za 10000e ja sam 0,8h posadio za toliko ako se dobro sjecam moj je traktor i tu me kostala nafta minimalno,Ne znam odakle ti te cifre. Imam kuci knjigu investicija koje sam uradio... sama pumpa je kostala 400e. Creva za kap po kap oko 1000e. Prikolcica djubra jednosovinka 50e a kupio sam ih 6. Sadjenje 1e po rupi. Sadnica 2.5e. Kopanje rupa bagerom pola dana puta 35e....itd. u 2000e ne moze da se uklopi. Znam po svojoj kozi i imam dokaze za sta govorim. Ne bih se natezao vise
Sadjenje 1e po rupi. Kopanje rupa bagerom pola dana puta 35e..../QUOTE]
Sadjenje 1 e po rupi? Kopanje bagerom? Jel si ti bandere postavljao ili sadio lesnik?
'Cika laza. Lesku sam sadio.
Mozda kod tebe u knjazevcu ljudi dzabe sade. U ns nista nema dzabe. Bagerom? Da bagerom. jcb cetvorkom kopao rupe 90cm kasika. Jer je rigolovanje 300e po jutru.