Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko dugo kontas da ce ti trajati berba, s'obzirom da je ovako rano krenulo?Idu ujtru da zavrse sto im je ostalo oko 400 stabala...imam ukupno 1300 stabala pola u 10 pola u 8 godini...u ljusci je ..naravno jos ga nelupamo..
Pozdrav Savo, meni sad nije jasno, ali evo čitam opet, pa bolje da pitam, ispade da si nakupio 300kg u ljusci sa 900 stabala i da je ostalo još sa 400 da se skupi. Pa nešto mi to mali prinos, ispade po stablu 0.33kg, a već su ti stabla u osmoj i desetoj godini.Idu ujtru da zavrse sto im je ostalo oko 400 stabala...imam ukupno 1300 stabala pola u 10 pola u 8 godini...u ljusci je ..naravno jos ga nelupamo..
Ma ne to je mali deo koji je otpao ..podkupljam iz vise puta....Pozdrav Savo, meni sad nije jasno, ali evo čitam opet, pa bolje da pitam, ispade da si nakupio 300kg u ljusci sa 900 stabala i da je ostalo još sa 400 da se skupi. Pa nešto mi to mali prinos, ispade po stablu 0.33kg, a već su ti stabla u osmoj i desetoj godini.
Jel ja nešto pogrešno tumačim
Pozdrav!!!
Koja ti sorta prva stiže?Imam 3 sorrte,romana.gifoni i delalange..izgubio sam semu sadnje tako da nemam poima koja mi prva opada,ali priblizne su ...lupio sam 30 dana oko 20 dana sve opadne..Aaaa, pa tako reci, već sam se zabrinuo
Iimaš više sorti kad ti toliko dugo zri? Ja baš zbog toga se opredelih za dve vodeće sorte i par procenata oprašivača pri sadnji, pa kad stigne skupljanje bar da bude u isto vreme.
Koja ti sorta prva stiže?Imam 3 sorrte,romana.gifoni i delalange..izgubio sam semu sadnje tako da nemam poima koja mi prva opada,ali priblizne su ...lupio sam 30 dana oko 20 dana sve opadne..