Leopard i IMT plugovi

bravo mityoo ja sam imao druga koji je od zagrtačica za kukuruz pravio pa je extra radio ja ojačao i da vidiš posla za male pare

može ja sam imao od nekog starog špartača pa sam ih malo navario i obrusio jako lako je napraviti i za male pare jer predplužnjaci su dosta ::novac::

Da odgovorim redom:
nemam više ni jedu sliku..ali neče bacat u obje strane jer je s jedna strane ravan a na drugu je malo ukošen..
Bude sutra nova slika :ppozdrav:

Zrenjaninac je napisao(la):
skupo je to. imam 6 brazdi puta 7.200 = puno para.Koliko su zagrtači?
iskreno neznam ja sam stavio neke stare
_________________________________________________Post je spojen: [time]1237408351[/time]_________________________________________________
hurli xa86 je napisao(la):
Da odgovorim redom:
nemam više ni jedu sliku..ali neče bacat u obje strane jer je s jedna strane ravan a na drugu je malo ukošen..
Bude sutra nova slika :ppozdrav:
ma šta se sekiraš pusti neka pričaju kad budeš radio stavi slike i gotovo

Zrenjaninac je napisao(la):
skupo je to. imam 6 brazdi puta 7.200 = puno para.Koliko su zagrtači?
Kod Hudjika u temerinu 440 din+pdv je jedan zagrtac
A predpluznjak za imt i leopard 7000+pdv :cao:

samo je pitanje kolko ce takvi predpluznjaci da izdrze ako ih pravite od obicnih zagrtaca od spartaca :udri: za to treba jak i izdrzljiv material :cao: ....ja imam na vogelovom predpluznjake koji idu u zemlju do 20cm ako treba i rade super
ali cena jednog predpuzjanka za vogela je oko 100evra sto nije puno a kvalitet oranje je mnogo bolji sa predpluznjacima nego bez njih

Da mesto deflektora može da se koristi i valjak (može i paker) . A kao predplužnjak može da posluži od vadilice za repu tanjir (kao kod tanjirače ) nema zagušenja manji otpor , moj rođak ga ima i par puta sam ga koristio . Biće i slika .

Drustvo imam IMT plug: visina 75cm
zahvat 2x30
razmak glava 95cm
Nagradno pitanje glasi koji je to plug po oznakama? Mozda bi ga i prodao ali neznam kako da ga stavim u oglas kad svako pita jel to "taj ili taj" a ja nemam pojma. Hvala.

abro je napisao(la):
Drustvo imam IMT plug: visina 75cm
zahvat 2x30
razmak glava 95cm
Nagradno pitanje glasi koji je to plug po oznakama? Mozda bi ga i prodao ali neznam kako da ga stavim u oglas kad svako pita jel to "taj ili taj" a ja nemam pojma. Hvala.
koja je nagrada?? ?? ?? salim se ja mislim da je jedan od ovih sto su oni pisali juce!

Nazad
Vrh