Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
OLT-POSAVACsale1706 je napisao(la):Zdravo svima!Pošto je sezona oranja u toku a ja sam skoro kupio polovne plugove koji bi trebalo da su IMT 756 VK interesuje me nekoliko stvari.Plugove sam platio 300 e i vučem ih Ursusom C 360.Vučem ih 2 brzinom,slažu odlično i dubina je negde između 22 i 27 cm.Mislim da je to OK pošto je moja zemlja izuzetno teška-Rakovica i 558 jedva idu sa leskovačkim.Međutim tek posle kupovine ustanovio sam da sa plugovi bili plavi i da su prefarbani u crveno.Takođe kada sam kupovao krajeve dasaka i peraja(plastična) za IMT video sam da se rupe na daskama ne gađaju sa rupama na IMT-ovim krajevima i perajima.Nekako sam ih nabudžio ali me interesuje da li neko zna o kojim plugovima je reč.IMT-ovi nisu sigurno pošto su bili plavi.Što se tiče veličine identični su sa IMT 756 VK.Takođe se ručica za promenu zahvata pluga razlikuje od IMT-ove,neko mi reče da je stariji model.Čuo da su možda FOP Novi Bečej ali ko zna.Kada ih budem slikao okačiću sliku,a do tada da li neko naslućuje o kojim plugovima je reč?
Ja sam zadovoljan ali me čisto interesuje čiji su.
Pozdrav!
koji je to plug i koji je zahvat,i sa kojim traktorom vuces?stiv je napisao(la):Ja sam kupio od komšije i ofarbao u crveno,dobri su
uze mi rec sa tastaturestiv je napisao(la):OLT-POSAVACsale1706 je napisao(la):Zdravo svima!Pošto je sezona oranja u toku a ja sam skoro kupio polovne plugove koji bi trebalo da su IMT 756 VK interesuje me nekoliko stvari.Plugove sam platio 300 e i vučem ih Ursusom C 360.Vučem ih 2 brzinom,slažu odlično i dubina je negde između 22 i 27 cm.Mislim da je to OK pošto je moja zemlja izuzetno teška-Rakovica i 558 jedva idu sa leskovačkim.Međutim tek posle kupovine ustanovio sam da sa plugovi bili plavi i da su prefarbani u crveno.Takođe kada sam kupovao krajeve dasaka i peraja(plastična) za IMT video sam da se rupe na daskama ne gađaju sa rupama na IMT-ovim krajevima i perajima.Nekako sam ih nabudžio ali me interesuje da li neko zna o kojim plugovima je reč.IMT-ovi nisu sigurno pošto su bili plavi.Što se tiče veličine identični su sa IMT 756 VK.Takođe se ručica za promenu zahvata pluga razlikuje od IMT-ove,neko mi reče da je stariji model.Čuo da su možda FOP Novi Bečej ali ko zna.Kada ih budem slikao okačiću sliku,a do tada da li neko naslućuje o kojim plugovima je reč?
Ja sam zadovoljan ali me čisto interesuje čiji su.
Pozdrav!
OLT-posavac 3*30 LTZ -60 AB TORNADOleka je napisao(la):koji je to plug i koji je zahvat,i sa kojim traktorom vuces?stiv je napisao(la):Ja sam kupio od komšije i ofarbao u crveno,dobri su
Bećarina pusta je napisao(la):Bobo imaš pivo za slike.
Dragan18 je napisao(la):lepe slike samo fale deflektori@
Dragan18 je napisao(la):lepe slike samo fale deflektori@
Bećarina pusta je napisao(la):Bobo nisi me skužio. Mislio sam na još jedan položaj za kačenje toplingera, a ne na još jednu rupu na sadašnjem položaju.
Evo slika i mojih plugova.Sada sam gotovo siguran da su to OLT POSAVAC 2.30.stiv je napisao(la):Ja sam kupio od komšije i ofarbao u crveno,dobri su