Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za IMT 7200 din komad!todor je napisao(la):može ja sam imao od nekog starog špartača pa sam ih malo navario i obrusio jako lako je napraviti i za male pare jer predplužnjaci su dosta
iskreno neznam ja sam stavio neke stareZrenjaninac je napisao(la):skupo je to. imam 6 brazdi puta 7.200 = puno para.Koliko su zagrtači?
ma šta se sekiraš pusti neka pričaju kad budeš radio stavi slike i gotovohurli xa86 je napisao(la):Da odgovorim redom:
nemam više ni jedu sliku..ali neče bacat u obje strane jer je s jedna strane ravan a na drugu je malo ukošen..
Bude sutra nova slika
Kod Hudjika u temerinu 440 din+pdv je jedan zagrtacZrenjaninac je napisao(la):skupo je to. imam 6 brazdi puta 7.200 = puno para.Koliko su zagrtači?
koja je nagrada?? ?? ?? salim se ja mislim da je jedan od ovih sto su oni pisali juce!abro je napisao(la):Drustvo imam IMT plug: visina 75cm
zahvat 2x30
razmak glava 95cm
Nagradno pitanje glasi koji je to plug po oznakama? Mozda bi ga i prodao ali neznam kako da ga stavim u oglas kad svako pita jel to "taj ili taj" a ja nemam pojma. Hvala.