Leopard i IMT plugovi

Savopunck potpuno se slazem sa tobom..kkod mene u kraju najvise ima 757 plugova i jos nisam sreo nekog da se nije iskrivio pogotovo sa tri brazde..oma godina kad jedva radim sa 757.30 i uspeo sam sa rusom da ga iskrivim..govno..kad odpadne fabricki deflektor plasticni ovi zamenski nisu ni zasta bez nekih prepravki,a opet bez njih ne okrene brazdu vec samo gura sa strane..prve pare i mi tomenjamo za nesto bolje..imam i 3 brazde leopard al niski pa nemoze uvek u brazdu..jeste da smo sa njima zaradili ovo sto imamo ali mislim da je vreme za nesto bolje i savremenije..
O ovome pricam samo nasloni zemlju ne okrece ni malo ,imam krivi leopard 2 brazde i ocu trecu da metnem moze 82-ka da vuce u nasoj zemlji do 30 cm a a imt nema boga ili ja smatram da trecom nije oranje pogotovo sa 757.Metynuo sam predpluz. imt-a i puno bolje nego bez njih i zato bi menjao za ravni leopard 2 brazde 16 coli za kuruzovinu i da me bog vidi ,a za skupe zajebancije nisam pogotovo u ovo vreme jebanja seljaka.

Rade, mileni... Nema veze kako se osovina okrene. I na Vogel ravnjacima se mogla osovina okrenuti tako ako je smetalo koljeno za prvi pretpluznjak. Okretanje osovine nikako ne mjenja geometriju kopcanja pluga s traktorom i nema nikakve veze s kvalitetom oranja...

Uzmi upute s IMT stranice o plugovima pa prelistaj i sve ce ti biti jasno. Ako opet ne budes razumio, voljan sam ti i nacrtati samo da ne pises glposti po forumu i da se ne sramotis bez veze...

Rade, mileni... Nema veze kako se osovina okrene. I na Vogel ravnjacima se mogla osovina okrenuti tako ako je smetalo koljeno za prvi pretpluznjak. Okretanje osovine nikako ne mjenja geometriju kopcanja pluga s traktorom i nema nikakve veze s kvalitetom oranja...

Uzmi upute s IMT stranice o plugovima pa prelistaj i sve ce ti biti jasno. Ako opet ne budes razumio, voljan sam ti i nacrtati samo da ne pises glposti po forumu i da se ne sramotis bez veze...
Idi na ,,Plug,osnovana trma.....tamo ti je Mirko sve lepo napisao...ja ga poslusao i prezadovoljan sam.

- - - - - - - - - -

Evo i Manjevic ima okrenutu kolenastu.

- - - - - - - - - -

Vidis sta mi je Mirko poslao

- - - - - - - - - -

Nece drugacije da ore a ovako ore fantasticno....dokazano

Ja sam vidjao takav ram, samo glave od 755-756 umesto kvernelanda. Isti takav od 10 cola samo neko napakovao imt glave.

IMT 754 od 10"

- - - - - - - - - -

Plug IMT 754 od 10"

- - - - - - - - - -

Postoji Imt 754 od 10" .

- - - - - - - - - -

Evo ga na slici.

Izgleda da jeste neka home-made budzevina, iseci, skrati pa zavari, i eto 26cm rastojanja.

Samo, razmisljam, tesko da oranje ovog Frankestajn 754 pluga uopste i lici na oranje originalnog, pravog 754 od 12". Nema slaganja bez siroke brazde...

Izgleda da jeste neka home-made budzevina, iseci, skrati pa zavari, i eto 26cm rastojanja.

Samo, razmisljam, tesko da oranje ovog Frankestajn 754 pluga uopste i lici na oranje originalnog, pravog 754 od 12". Nema slaganja bez siroke brazde...
To je taj plug sto sam trebao pitati za tebe...no ako je budzevina onda nista...A sto se oranja tice ore fantasticno i ima originak Kverneland i daske i glave samo sto je uzi i lakse se vuce inace je ram pravio IMT i nije kracen niti varen...nijedan ovde kod mene to nema potrebe da radi. Pravi poznavaoc Imt plugova zna da IMT 754 postoji od 10' i od 12".

- - - - - - - - - -

Lisica kad nije mogla dohvatiti grozdje tesila se da je kiselo...

Rade, rekao si mi da je plug koji je mozda na prodaju garaziran i kompletan. Ovaj sa slike niti je garaziran, niti je kompletan.
Na stranicama u nazad izbacivao si slike pluga i hvalio se da je tvoj. Sada, izbacujes opet neke slike, i kazes da je to plug koji je na prodaju, u tvom selu. Par stvari mi samo ne stimaju. Kako to da ovom plugu fali pero sa iste daske, kao na tvom? Kako to to da ima isti sraf za osigurac na osovini crtala, kao tvoj? Kako to da je prefarban u istu nijansu crvene, kao tvoj?
Nisam lisica, ali, nisam ni ovca. Kad razmislim, samo sam od tebe i cuo za 754 od 10". Nemam nameru ni sa kim da se svadjam, to sam, sto sam, ne krijem se, i stojim iza svojih reci. Od sada cu definitivno poceti da sa TROSTRUKOM rezervom uzimam ono sto se pise po ovom forumu.
Molim admine da obrate paznju na relevantnost odredjenih postova.

po meni nevrijedi!nesto tu nestima,ili nije 14 coli,jer tu gdje se kaci topling je mnogo masivnije na 14 coli,ja imam leopard 14 coli!daske su mi malo cudne,crtala imaju,a kao da ih i nema-losa!lemesi nevaljaju,tako da po meni ne vrijedi!

To je rama ili plug od 12 coli ili mozda 10 ali od 14 nije ,vidi se po piramidi,a daske svi leopard plugovi imaju iste odnosni iste glave ,tako je Mirko rekao.

Rade, rekao si mi da je plug koji je mozda na prodaju garaziran i kompletan. Ovaj sa slike niti je garaziran, niti je kompletan.
Na stranicama u nazad izbacivao si slike pluga i hvalio se da je tvoj. Sada, izbacujes opet neke slike, i kazes da je to plug koji je na prodaju, u tvom selu. Par stvari mi samo ne stimaju. Kako to da ovom plugu fali pero sa iste daske, kao na tvom? Kako to to da ima isti sraf za osigurac na osovini crtala, kao tvoj? Kako to da je prefarban u istu nijansu crvene, kao tvoj?

I kako to da nije jednako rastojanje kod piramide? Otprilike, fali neki 4cm sa leve strane :ideja:

Nazad
Vrh