petarkrsmanovic
Član
Utisci o plugu su odlicni. Doduse, dubina je 18-20cm, ali ne brinem ic, jer ovo je razoravanje stvarno tvrde ledine sa zelenom i mokrom travom visokom metar i po.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije Petre..ovaj jednobrazni je dobio poprecnu osovinu i rucicu od 754 a Imt 754 je dobio osovinu i rucicu od jednobraznog... i prebacio sam rucicu sa druge strane...pogledaj dobro......Gornja slika...sa desne strane ono oranje...to je orao jednobrazac...probao sam kako ore sa ovom osovinom...posle sam probao ovaj drugi...Jednobrazni plug je Olt posavac .Rade, ovaj jednobrazni je IMT 752?
Petre..ja imam jednobrazni za tezu zemlju..mnogo lepo mi ore...na nekim plugovima je okrenuta poprecna osovina i bolje oru a neki oru i ovako,,,,ako ti lepo oru ne diraj nista ...ali probaj,,nista te ne kosta...istina je da bolje oru ali je problem za transport jer ga nemozes podici visoko... Moji plugovi su ocuvani jer ja vise koristim jednobrazni,,,zato su ocuvani...korisyim i njih ali manje...za mene je jednobrazni bolji..ja sam star covek..pa polako...nikud ne zurimAha, kapiram. A sto si okretao osovinu na 754? Ja sam isto razmisljao da je okrenem, ali sasvim lepo ore kad je namestena kao kod 755/6/7/8.