Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da na mom i tvom plugu ni daske nisu jednake....tvoj je neka mala privreda.Rade, ja sam svoje rekao i ne treba mi Mirko nista govoriti. Ja sam isao u osnovnu i srednju skolu i tamo pratio na nastavi i znam osnove fizike i trigonometrije. Ista stvar pise i u obicnom prirucniku koji se davao uz nov IMT plug.
Poznavajuc tvoj nacin razmisljanja, napisat ces da ti inzenjeri koji su pisali te knjige nikad nisu ni vidjeli plug a kamo li orali s njim i da je jedan Mirko veci strucnjak od svih njih. To zaboravi. Okretanje osovine APSOLUTNO nema efekta u radu pluga samo u visini podizanja i u to me nitko ziv uvjeriti ne moze, odnosi izmedju tocki kopcanja su ISTI, nista se bitno nije primjenilo u samoj geometriji kopcanja pluga. Razmisli malo pa pisi, molim te.
Moj 754 ne moze biti jednako podesen kad ga vuce 539 i 549 a da ore lijepo i s otegnutim spanerima. Cak sam i stavljao snimak da se vidi kako sa skinutim desnim spanerom orem sa 754 i 549 u kombinaciji ali posto mi je 754 prilagodjen spram 539 koji je na uzem tragu tockova, za 549 ga moram drugacije podesavati da ne pomicem osovinu lijevo desno samo za potrebe snimanja videa koji traje 3 minute.
Kao drugo, plug s druge slike frisko ofarban je moj 754 koji je slikan kod prethodnog gazde prije nego sam ga ja kupio a zahvata je 12"... Toliko i o tome.
Ja mislim da na mom i tvom plugu ni daske nisu jednake....tvoj je neka mala privreda.
Uz duzno postovanje vama vrhunskim poznavaocima imt plugova, brate zakucali ste sa tom prepirkom oko te igracke od pluga..ili valja ilne valja pa radis snjim kako znas ko ga sljivi koju oznaku nosi..brate mili..
Uz duzno postovanje vama vrhunskim poznavaocima imt plugova, brate zakucali ste sa tom prepirkom oko te igracke od pluga..ili valja ilne valja pa radis snjim kako znas ko ga sljivi koju oznaku nosi..brate mili..
Imate jednu zanimljivu stvarcicu na misu. Scroll. Koji postovi nisu zanimljivi samo pretrcite preko njih.
Mogu li da cujem jos neko misljenje o IMT 539 i IMT 754 kombinaciji?
Nemoj ko boga te molim! DOSTA JE
Znam brate, ali ovi Kvernelandovi raonici kostaju da ti ih covek donesi 65 evra komad,,,dva raonika 130 evra A JA NAVARIM I TAKO OREMRade, 754 i 756.25 nose identicna pluzna tjela. Razlika je u ramu. Kataloski broj utisnut u dasku je 063261 kako kod mene tako i kod tebe. Kod mene na plugu su raonici iz HR male privrede (bez kljuna), jer sam takve i dobio na njemu nove pa je steta da ih skidam dok valjaju. Nabavlja jedna trgovina kod nas sve original kverneland djelove oces original oces zamjenske pa cu naruciti u dogledno vrijeme i dva original raonika da imam sve kompletno
Mozda je za mnoge 754 igracka, mozda je za mnoge ferguson prdavac, mozda smo mi mali i neozbiljni, ali shvatite da mnogi i ne raspolazu hiljadama evra i desetinama i stotinama hektara i konjskih snaga. A da mnogi zele i trude se da sa malo postignu sto vise. Da naprave sopstveni maksimum.Nemoj ko boga te molim! DOSTA JE