R
rad78
Guest
Pa premerite ga od plaza do vrha raonika pa vidite koliko hvata ako je 25cm onda je 10 cola, 30cm 12cola, mada isto mislim da ih nije bilo u verziji od 10cola.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam rekao da gresis. Sve je moguce, ali ako pogledamo sve druge IMT oznake plugova, onda je skroz nelogicno da postoji 754 od 10'' tj ista oznaka pluga za razlicit zahvat. Ako se plug premeri, i ako se pokaze da je sirina 25cm, onda hvala 2x25cm. Jedino sto onda postoji mogucnost da je neko stavio glave od 754 na ram 755. E sada, ako Rade 037 (koji bi trebao da nauci lepo da komunicira na forumu, jer ipak ovo mu nije prodavnica u njegovom selu vec forum gde razmenjujemo misljenja i demantujemo jedan drugog po potrebi) kaze kako ih ima 10 u njegovom selu i kako su svi 2x25cm, i svi sa rucicom na desnoj strani, i svi fabricki kupljeni novi, onda je moguce, samo ja nisam naisao na neki katalog koji to potvrdjuje.@markokg1982 Ok, mozda gresim.
Sta znaci oznaka .25 i .35? Konkretno broj 5 sta znaci? I gledam razliku izmedju 757.2 i 758.2. 757 je duzi a ima manje rastojanje izmedju glava. Kako?
S Radetom sam vec imao prepiski na forumu ali ne zelim nikoga vrijedjati samo kazem da krivo tumaci oznaku pluga. IMT je imao milijun proizvoda razlicitih i svako od njih je imao drugaciju oznaku. Jos nisam naisao na dva razlicita IMT proizvoda a da nose istu oznaku.
Moze biti da je kod njega u selu 754.xx oznaka pa da je takva kraca rama na tim plugovima. Cisti 754 je 12" i kraj toga 100% stojim. Jedino ako te plugove netko nije na svoju ruku prepravljao i prodavao pod 10" mada ne vidim smisla
Rade, poslikaj nam plocicu na svom plugu da se vidi kompletan serijski broj pa da tu misteriju jednom za svagda razrijesimo. Ja cu uslikati plocicu na mom plugu pa da usporedimo o cemu se radi.
Zato, Rade, poslikaj plocicu i ja cu moju pa da se usporede brojevi. Ako su brojevi isti, onda jedan od nas dvojice laze, mulja, prica gluposti po forumu itd...