Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta sam ja to izvrno??
znaci slazes se da je fabrika pravila od tog i tog da se ostre sama.
ja nap da ja ostrim
ti nap da sam lud
ja ti nap da to nije fabrika i da zato ostrim
a ti i dalje da se ne treba
jasno prises da to svako stanca od obicnog lima
sto znaci da se treba ostrit
nikad nisam napiso da je IMT plug najbolji na svijetu
ja preferiram taj plug jer meni odgovara
sta ja tu ne znam sta pisem??
Crtala se kupuju na otpadu. Ako nemate ni jedan otpad u blizini, steta... Nekad kad iz kombinata bacaju kojecega, bude robe i robe. Nisam u zivotu kupio za crtalo nista novo osim lezaja i semeringa a imam trenutno u supi tanjura za crtala NOVIH i polovnih ali jos dobrih s 4 i sa 6 rupa, nosaca crtala 3 ili 4 komada, glavcine starog tipa s cahurom ili novi tip s lezajem. TO je samo sto se IMT programa tice. Imam jedno ili dva lemkenova crtala, na nosacu ali bez "noge"... Sve kupljeno "na kilu" ili na otpadu ili kod ekipe sto privatno radi sa zeljezom.
Dao sam za dva kompletna IMT crtala u super stanju 200kn a vi ovdje pricate samo o disku po toj cjeni...
Druga solucija, ako imas koga da cnc plazmom reze plocevinu, odneses mu stari disk za uzorak sredine i rasporeda rupa za sarafe i kazes koji precnik diska zelis, da bude nazubljen ili gladak od materijala kojeg zelis. Za motocikle covjek reze lancanike za motocross a to je puno ozbiljnija primjena nego obicno crtalo...
Disk iz male privrede sto se prodaje kod nas u HR nije od nikakvog posebnog materijala i po meni je kupovina takvog diska zadnja opcija posto ima puno povoljnijih rjesenja...
Nemoj da slusas ovog sto lupa svasta po forumu. Postoji plug Imt 754 od 10" imam ga ja i kod mene ga ima jos 9 domacinstava. Ukupno sa mojim ih samo kod mene ima 10 . Ima jedan covek koji vise nije ziv..ima takav plug...cerka mu je u Francusku a unuk povremeno vikendom dolazi u selo...pitacu ga dali hoce da ga proda...inace je u fantasicnom stanju bas kao i moj...pitacu ga pa cu ti reci...I ne slusaj ovog sto pise neke gluposti a nezna.Prodaje li neko IMT 754 od 10 cola?