savopunck
Banned
A reci ti meni jesil i juce ti orao na putu pac-bajbok i imas neke crvene predpluznjake?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam kupio u nedelju na vasar za 757 dobra stvar mada mislim da su tanjiri od vadilice za repu mama u ne tanjiranom kuruzustu tj. oce da gusi.http://www.mgmplamencompany.com/product/predpluznjak/
Bog zna jesu ovi čemu da ih stavim na imt kako bi to išlo jel ko probao.
Neznam jel imaju gdje u Hr da se kupe
vidio ih u šidu u utorak, dosta veliko i masivno izgledaju, mislim da se to neisplati stavljati na manji plug od 14"
razmišljam da prodam moj 756, i kupim 757, te kod huđika kupim glave V&N sa rešetkastom daskom za 350€ po komadu, kažu da ga 560 vuče bez problema, pa pošto je rešetkasta daska, vjerujem da bi ga vukao još lakše
Ja sam kupio u nedelju na vasar za 757 dobra stvar mada mislim da su tanjiri od vadilice za repu mama u ne tanjiranom kuruzustu tj. oce da gusi.
A neznam koliko jesu u šidu ti pretplužnjaci ja imam 758 a nemam ni crtala trebao bi bar jedno kupiti ovdje mi skupo
- - - - - - - - - -
A jel ljepše ore bolje masu spremi