Leopard i IMT plugovi

vidio ih u šidu u utorak, dosta veliko i masivno izgledaju, mislim da se to neisplati stavljati na manji plug od 14"

razmišljam da prodam moj 756, i kupim 757, te kod huđika kupim glave V&N sa rešetkastom daskom za 350€ po komadu, kažu da ga 560 vuče bez problema, pa pošto je rešetkasta daska, vjerujem da bi ga vukao još lakše

Evo me ,guse predpluznjaci a tanjiri rotiraju i kad dodje velika masa fino razbaca i nema okretanja samo treba reci da su tanjiri za sporije oranje i kad se ide brze onda bacaju na oranje,inace iskrivio danas raonik i nosac raonika na predpluznjaku nasao je zilu od duda.
plug 757.2

Колега Саво, да ли си пробао тањире од вадилице? Ја сам намонтирао тањире од тањираче и зна да загуши. Углавном џомба између тањира и колена од коленасте осовине. После сам намонтирао "сунце", и тако радим већ 10-так година без проблема. Моја препорука за мали трактор и мали плуг, (код мене је то ИМТ 549 и ИМТ 756) је "сунце".

Moj danas konzerviran :)
994ad1695611ddd9ed58903aa0df1978.jpg
5bce9d714afec885b0f31db30283b1c8.jpg
9d4ae59c15ff03d531abbdcfcc237c50.jpg

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

vidio ih u šidu u utorak, dosta veliko i masivno izgledaju, mislim da se to neisplati stavljati na manji plug od 14"

razmišljam da prodam moj 756, i kupim 757, te kod huđika kupim glave V&N sa rešetkastom daskom za 350€ po komadu, kažu da ga 560 vuče bez problema, pa pošto je rešetkasta daska, vjerujem da bi ga vukao još lakše

A neznam koliko jesu u šidu ti pretplužnjaci ja imam 758 a nemam ni crtala trebao bi bar jedno kupiti ovdje mi skupo

- - - - - - - - - -

Ja sam kupio u nedelju na vasar za 757 dobra stvar mada mislim da su tanjiri od vadilice za repu mama u ne tanjiranom kuruzustu tj. oce da gusi.

A jel ljepše ore bolje masu spremi

A neznam koliko jesu u šidu ti pretplužnjaci ja imam 758 a nemam ni crtala trebao bi bar jedno kupiti ovdje mi skupo

- - - - - - - - - -

A jel ljepše ore bolje masu spremi

pogledaj na stranicu od mgm plamena koliko to sve dođe, u dinarima, pa podjeli sa 15 i dobiješ cjenu u kunama

tako je, jer kod nas sve manje ima malih poljoprivrednika, koji još oru sa imt plugovima, a ovi veliki imaju samo strane plugove, olt se također više nemože nigdje vidjeti......žalosno

to je OK cjena

Nazad
Vrh