Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nista bez Leoparda pa makar i crtalo bilo.Ja sam se rešio svih nedoumica u vezi Leoprada... Kupio sam IMT plug!
Nosac glave na sta mislis ,na kozlac ili na nogu?.Kozlace na vasarima prodaju 5000-6000 din zavisi kako kod kog kovaca.Informativno pitanje.Koja je cena nosača pluzne glave za imt 756VK?Otprilike.
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Nije mnogo...nego,kako je to formulisano pitanje? "DA PARA za IMT i nije 754 nego 755...kolega!Da para je mnogo dati za IMT 754 300e? Plug je u dobrom stanju...
Nije mnogo...nego,kako je to formulisano pitanje? "DA PARA za IMT i nije 754 nego 755...kolega!
Ako je original (a ne 755) 754 sa kverneland daskama, nije mnogo. Za te pare ne moze da se uzme dobar 755, a po prici na forumu, 754 mnogo lepse i bolje ore od 755. Ima ih kod nas par u selu i svi ih hvaleDa para je mnogo dati za IMT 754 300e? Plug je u dobrom stanju...
E tako...ako treba izvinjavam se.Nego....znaci,ja sam jeftino prodao onda moj 755 za 250e preklane.Da li je mnogo dati za IMT 754 300e? Plug je u dobrom stanju...