Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je mozda ovaj?Ja se dvoumim da kupim jednog leoparda kockasti. Trazi covek 500 evra kaze da je poorao samo dva tri hektara zahvata 2x30 ci daje plug bukvalno nov.
Jeste bas taj .Znas li nesto o tom plugu.
Lepa cena a plug kako ti bog da posle.Lepo ga ceni gazda..
Pa i ja razmisljam takodje na taj nacin. Jeste malo cudno, ali nisam ja bas resio da pazarim njega zato sto je ocuvan, video sam u oglasima i pozvao i vlasnik mi je rekao sta ima da kaze. Neznam ni sam sta da mislim, a trebao bi mi jedan plug.Ja mislim da mozes naci i povoljnije.. Ali ako bas hoces taj zato sto je ocuvan onda dobro pogledaj... Pitanje zasto gazdi toliko dugo stoji a uzrao samo 2h???
Odes, pogledas i vidis pravo stanje pluga. Ma da crtala mi (po zubima tanjira) govore da je uzorao malo visePa i ja razmisljam takodje na taj nacin. Jeste malo cudno, ali nisam ja bas resio da pazarim njega zato sto je ocuvan, video sam u oglasima i pozvao i vlasnik mi je rekao sta ima da kaze. Neznam ni sam sta da mislim, a trebao bi mi jedan plug.
Marko dal sam se usrećio s njim ili nisam to ću tek videti. Tek sad vidim koliko je naći dobar plug .Ovaj u ovakvom stanju je daleko od toga ali sam izgubio volju da idem i tražim više.Onaj kverneland 756 što sam prodao tvom kolegi je u daleko boljem stanju i prošli ste super, takav plug za te pare ste mogli samo kod mene naći.Znaci, posle duge pretrage, konacno si pazario plug. Neka je sa srecom. Da te dugo sluzi